Враження від перегляду фільму “Пила 8”

Пила 8

Вихідні тривають, багато хто сьогодні буде святкувати свято Старого Нового року. Проте, ці святкування не зрівняти із приходом Нового року із 31 грудня на 1 січня.

Все-таки, багато хто кладе на ці речі великий, жирний «болт».

Хоча, з іншого боку, кожен має свою голову на плечах й знає що робить. Скажімо, ваш автор сьогодні нарешті переглянув нову серію культового фільму жахів під назвою «Пила».

Восьма частина про серійного вбивцю вийшла ще наприкінці року, але через брак часу переглянути цей фільм у кінотеатрі так і не зумів. Прийшлося очікувати на хорошу якість в інтернеті.

Такий день настав і після перегляду можу поділитися своїми враженнями від «Пили 8».

Сюжет

Як на мене він трохи тупуватий. Так, не сперечаюся придумали режисери вже таку історію з пастками, із новим спадкоємцем пили, але ж інколи все не сходиться.

Скажімо, як може людина, яка ще кілька днів тому була у комі раптово прокинутися й опинитися на цвинтарі закопаним у труні? Це якась повна маячня. Не минуло ж 10-ть років?

Головний герой – новий «пила» занадто вже палиться тим, що він маньяк. Особисто ваш автор свого часу дивився всі частини культового фільму жахів й можу сказати, що у порівнянні з першою частиною все зрозуміло на долоні.

Також читайте:   Кінопрем'єри повертаються в українські кінотеатри

Тим не менше, дивитися фільм можна, інколи навіть є зацікавленість у тому як головним героям вдасться вилізти з пасток. Хоча, знову ж таки. Джон Крамер колись сказав, що це все для нього гра й в ній є переможець.

Люди, які загинули 10-ть років тому переможця не мали. Якось тупо вважати такою людиною нового «пилу». Для чого ж тоді продовжувати гру? Хоча, все може бути.

Гра акторів

Могла би бути кращою. У попередніх серіях все було значно краще. Це напевно від того, що знімати проводження фільмів стає все важче й важче. Настав час придумати що-небудь нове.

Чи буде продовження?

Судячи по кінцівці яку зробили нам творці фільму «Пила 9» таки буде. Цікаво лише який сюжет тут придумають. Невже Джон Крамер таки постане з мертвих і почне знову всіх вбивати?

Новий «пила» залишився на волі й цілком реально він продовжить діло свого творця.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Пила 8» я ставлю 7 балів із 12-ти. Могли зняти краще, але й так досить непогано як на продовження.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*