Ялинка, колядки, освідчення у коханні або Різдво, по-львівськи

Різдво-2018

Різдвяні свята тривають й само собою, що ваш автор не залишився осторонь їх. Воробус також святкує, з родиною мав Святий вечір, колядую й навіть прогулююся по місті Лева.

Це я роблю вкрай рідко у Великі свята, адже дуже не люблю скупчення людей, а на свята Різдва Христового, зокрема, до нас приїздить дужеееееееееееееее багато туристів. Інколи їх настільки багацько, що нема куди перейти.

Та, цього року вирішив зрадити своїм традиціям й винні в цьому мої хороші приятелі, які після частування попросили вашого автора поїхати у серце міста Лева й подивитися, а як там проходять святкування.

Ось що я побачив…

Отже, з розмовою про велику кількість людей не помилився. Львів прямо таки кишить від туристів. Благо є Різдвяний ярмарок на який кожен такий турист може прийти й навіть почастуватися смаколиками.

Мене та моїх приятелів у першу чергу цікавить не це, а культурні події що відбуваються на площі й головна красуня – ялинка.

У попередніх публікаціях вже багато говорилося про «зелену» що вона не така гарна як у минулі роки, що мало іграшок й так далі. Проте, вже зараз можу сказати, що ввечері головна ялинка міста виглядає досить таки непогано.

Робимо фото й прямуємо далі. Дим у центрі, туристи їдять смаколики й поступово підходимо до сцени Різдвяного фестивалю.

Також читайте:   Вітання з Днем Молоді

Так, так, цього року й таке є на площі перед Львівською оперою. Де, а там дійсно відчувається запах Різдва. Всіх, хто зібрався тут розважають народні колективи, а опісля на сцену виходить народна артистка України – Наталка Карпа.

Українська співачка дійсно завела публіку, адже люди почали навіть танцювати. Шкода лише, що багато людей не знає слів популярних колядок. На моє запитання чому вони не співають у відповідь чую, цитую: «Я не вмію, ніколи не колядував».

Розумію, що нехай таки туристи приїздять у Львів, вчаться нашим традиціям і через кілька років все буде значно інше.

Я ж собі не відмовляю у бажанні поколядувати. Христос Народився – Славімо ЙОГО!!!

Дух Різдва не підкріплюється погодою. Все-таки, ніяк не можу збагнути, а що ж з нею відбувається. +11 градусів вище нуля 7 січня 2018 року – це щось із розряду фантастики.

Ну, а безперечно головною подією цього вечора стало освідчення хлопця своїй коханій.

Після чергової пісні Наталки Карпи на сцену вийшов молодий хлопчина й освідчився у коханні своїй обраниці.

Добре, що вона сказала «так» й народ аплодисментами зустрів створення нової сім’ї.

На Різдво й не такі дива трапляються.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*