Завтра львівська “Енергія” проекзаменує хмельницький “Сокіл”

Енергія - Сокіл

Не довго тривали канікули у футзальних команд України й вже завтра 4 січня відбудеться 16-й тур в екстра-лізі.

Звісно, що львівських вболівальників гри «5 на 5» у першу чергу цікавить поєдинок за участю їхніх улюбленців, а такою безумовно у місті Лева є «Енергія».

З ким на цей раз зіграють «енергетики», чого слід очікувати від цієї гри та багато іншого читайте далі.

Отже, свою розповідь розпочну з того, що в гості до віце-чемпіона країни приїде поточний лідер чемпіонату хмельницький «Сокіл».

Гра для господарів майданчику точно не буде легкою, адже підопічні Романа Ковальчика протягом 13-ти зіграних матчів зазнали лише однієї поразки й то «Сокіл» поступився у минулому турі об’єднаній команді із Житомира – 2:3.

Як буде у матчі з «Енергією»?

Якби не один момент, який відбувся напередодні гри, то безперечно фаворитом гри я б ставив лідера чемпіонату. Проте, не все так просто як здається.

Справа у тому, що нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що три гравці «Сокола», а саме Педяш, Бакінський та Лисенко були відправлені у другу команду.

Чому це сталося чутки ходять різні. Тому, завтра ці футзалісти точно не зіграють, а це, що не кажіть, суттєва втрата перед грою з принциповим суперником.

Також читайте:   Євро-2023 (U-19): оприлюднений розклад матчів

В іншому стані підходить до завтрашньої гри львівська «Енергія». У минулому турі підопічні Валерія Легчанова обіграли одного з лідерів чемпіонату «Титан» й обіграли, варто сказати, вони цю команду дуже впевнено – 7:2.

То чому б не продовжити свою переможну серію? Щоправда, все йде до того, що вище четвертого місця наша команда не стрибне й у серії плей-офф зіграє з херсонським «Продексімом».

Хоча, до завершення регулярного чемпіонату нашій команді залишилося зіграти дві гри й все можливо.

Вже завтра до складу команди зі Львова може повернутися дискваліфікований у минулому турі Ярослав Писько. Плюс знову ж таки сьогодні офіційно стало відомо, що повернувся до розташування своєї колишньої команди Сергій Коваль, який до цього грав у Польщі.

Тому, вже завтра він має грати.

Дещо відлякує глядачів ранній початок гри – 13:00. Все-таки, завтра будній день й багато хто працює на роботах. Саме по цій причині аншлагу на трибунах палацу спорту «Галичина» може й не бути.

Тим не менше, очікую на цікаву гру.

Прогноз від Воробуса – «Енергія» переможе із рахунком 2:1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*