Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Гороскоп

Продовжує Воробус дивитися на зірки та прогнозувати події нового, 2018 року для того чи іншого знаку зодіаку.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2018 рік можна прочитати тут, а для Раків, Левів та Дів тут..

Терези (23.09 – 23.10)

Терези – вони й Африці терези. Ще не було такого року щоб вони в чомусь не сумнівалися. 2018-й не стане виключенням.

Хоча, варто сказати, що у Новому році народженим під цим знаком зодіаку рішення будуть даватися набагато легше чим колись. Відповідно й на роботі їх очікує підвищення по службі. Людям, які так довго не могли знайти роботу нарешті пощастить.

Взагалі рік собаки допоможе Терезам набратися впевненості й цілком ймовірно, що вже у 2019-му шальки терезів не будуть хитатися.

Також щаститиме цьому знаку зодіаку й в коханні. Самотні знайдуть свої половинки, а ті, що мають партнерів відчують нову гармонію. Хоча, не виключені службові романи та романи на стороні. З цим зірки радять бути обережними.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Народженим під цим знаком зодіаку радять усіма можливими шляхами уникати конфліктних ситуацій. В іншому ж разі це може призвести до небажаних наслідків. Зірки радять забути за такі слова як справедливість та правда й надіятися лише на самих себе.

Також читайте:   Враження від ілюстрацій Олесі Вітовської

Взагалі 2018 рік може стати для Скорпіона дуже продуктивним, він неначе спеціально створений під його характер. Нестримна енергія, могутня воля і цілеспрямованість Скорпіона будуть дуже затребувані і гідно оцінені оточуючими. Які б цілі він не ставив перед собою, він завжди знайде собі вірних друзів і союзників.

Радять зірки Скорпіонам також берегти своє здоров’я. У 2018-ому можливі загострення хронічних захворювань.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Для кого цей рік буде спокійним, так це для Стрільця. Він буде настільки скучним, що народжених під цим знаком зодіаку потягне на пригоди. Стрілець такий по житті, що не може сидіти на місці, а тут з холерика йому пропонують перевтілитися у флегматика.

Тим не менше, робити щось та й треба, тому зірки радять зосередитися у першу чергу на сім’ї, а потім вже на роботі. 2018-й – це рік, коли можна багато подорожувати, відкрити для себе нові країни, народи й так далі.

У кінці року на вас чекає несподівана звістка.

А ще астрологи радять не захоплюватися алкоголем. При можливості взагалі враяло за нього забути. В іншому ж разі можуть бути проблеми.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*