“Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива” перемогла “Віза-Вторму” (відео) - Блог про Львів

“Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива” перемогла “Віза-Вторму” (відео)

Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива

Сьогодні, 10 лютого, у палаці спорту «Галичина» знову був великий футзал.

У рамках 10-ого туру першої ліги в гості до львівської «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи» приїхала івано-франківська «Віза-Вторма».

Цей поєдинок був останнім шансом для «енергетиків» зачепитися за друге місце, яке дозволить продовжити боротьбу за перемогу в першості.

Франківців же задовольняла нічия.

Як і у попередніх матчах допомогли так званому дублю львівської команди й гравці основи Тарас Кузь, Віталій Ковальчук та Андрій Федюк. Можливо сьогодні вони були не такими активними як у тій же грі проти дублю «Урагану», але їх присутність на майданчику відчувалася. А Тарас та Віталій навіть відзначилися забитими голами.

Якщо зробити короткий аналіз гри, то сьогодні «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» повністю переграла свого суперника. «Віза-Вторма» була блідою тінню тієї команди, яку я бачив неодноразово як у Львові, так і в Івано-Франківську.

Чи то шість очок гандикапу так на них вплинули, чи просто був не їхній день, але до останніх хвилин гри гравці цієї команди заледве створювали небезпечні моменти.

Якщо вони й були, то вдало у рамці воріт «енергетиків» діяв Назар Войтович, який замінив у воротах Ярослава Морикишку.

Також читайте:   «Галицька здоба» вийшла в одноосібні лідери Першої ліги Львова

Забиті голи

Дублем за нашу команду відзначився Тарас Абрамчук. Помітно, що цей молодий гравець додає від гри до гри. Сьогодні цей футзаліст був одним із кращих на майданчику, плюс забив дуже важливі голи: перший та останній, який зняв усі питання про переможця.

Ще два голи «енергетики» забили завдяки чудовим індивідуальним діям Тараса Кузя та Віталія Ковальчука.

Щодо «Візи-Вторми», то вони підсолодили гіркоту поразки під кінець гри, забивши спершу після штрафного, а потім після серії рикошетів.

Глядачі

Що мене сьогодні розчарувало, так це мала кількість вболівальників на трибунах. Ніби гра відбувалася посеред вихідного дня у хорошому залі, а людей це не зацікавило.

Шанси на вихід у наступний раунд змагань

Звісно, що не все зараз в ногах «Енергії-ЛЮ-Альтернативи», яку «Віза-Вторма» випереджає на три пункти. Проте, поки шанси є, то треба за них боротися.

Підопічних Назара Станкевича вже зовсім скоро очікують матчі вдома з «Епіцентром К-10» та виїзд у Івано-Франківськ до «Урагану-2», який вже забронював за собою місце у фінальному етапі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*