У фіналі турніру в Дубаї українка Світоліна перемогла росіянку Касаткіну - Блог про Львів

У фіналі турніру в Дубаї українка Світоліна перемогла росіянку Касаткіну

Світоліна Еліна

Не часто пишу про теніс, але оминути цю подію аж ніяк не міг.

По-перше, у черговий раз у фіналі престижного турніру в Дубаї (ОАЕ) грала українська тенісистка Еліна Світоліна. По-друге, її суперницею за титул була росіянка Дарія Касаткіна.

Кого, кого, а спортсменів наших північних сусідів вдвічі приємніше перемагати. Тому, сьогодні, 24 лютого, вся увага любителів тенісу нашої держави була прикута до цього поєдинку.

Забігаючи наперед скажу, що нашій співвітчизниці вдалося перемогти свою опонентку. Зробила Еля це досить легко у двох сетах – 6:4, 6:0 і, таким чином, захистила титул, який вона здобула ще минулого року.

Якщо пройтися по поєдинку, то нервовою для нас видався лише початок. Касаткіна взяла свою подачу була дуже близькою щоб відібрати й чужу. Проте, Світоліна вигризла її й згодом не дала сумніватися у своїй перемозі.

Також читайте:   Теніс. Вімблдон. Перша ракетка світу - Серена Вільямс покидає турнір

6:4 після першого сету й можливо буде боротьба в другому? Росіянка вийшла, одразу ж програла свою подачу після чого була деморалізована.

6:0 – це більше ніж повне фіаско. Браво, Світоліна!!!

Призовий фонд турніру в Дубаї склав більше як 733 тисячі доларів.

Радіючи цьому успіху доцільно було би назвати тенісисток, які на шляху до фіналу склали зброю перед нашою співвітчизницею.

Отже, Світоліна спершу в трьох сетах перемогла китайську спортсменку Ван з рахунком – 2:1. У наступних стадіях Еліна більше сетів не віддала.

Перемога над японкою Осакою, німкенею Кербер вивели першу ракетку України у фінал, де ви вже знаєте що відбулося.

Вітаємо нашу тенісистку з перемогою, з черговим титулом й сподіваємося, що у найближчому майбутньому Світоліна стане першою ракеткою світу. Чому б і ні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*