У львівських трамваях увімкнули тепло? - Блог про Львів

У львівських трамваях увімкнули тепло?

Опалення

У наступній статті будемо говорити знову про львівський транспорт. На цей раз його не критикуватиму, а хвалитиму. Дивина та й годі скажете?

Таки зумів він мене здивувати. Про все, по-порядку.

Не є новиною, що у ніч із суботи на неділю Львів та область засніжило й сьогодні зранку на вулиці було стільки снігу, що близько й не думав про нормальний рух транспорту.

Мав їхати за місто, то ж вийшов з дому із запасом. Авось він не буде їздити. Чим тоді доберуся в інший кінець міста.

Вийшов на вулицю й здивувався. Автобуси й, особливо, електротранспорт їздив нормально. Для прикладу Воробусу був потрібен трамвай №7. Глянув у додаток на смартфоні «Львівський транспорт», він показав мені що бажаний мною маршрут буде за 5-ть хвилин.

Саме через такий час він і приїхав. Далі ж було мегаздивування.

Зайшов у салон, купив квиток й не зрозумів що відбувається. Всередині було тепло, вікна не замерзли. Невже пасажири так надихали?

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Гіпсовій

Зняв шапку, дивно, зовсім не холодно. Близько не міг подумати що у трамваях запалили. Пробую пічку, а вона тепла.

Можуть же коли захочуть. Щось не пригадую коли востаннє було опалення в електротранспорті. Там вічно плакали що все дороге, зламане, збиткове й так далі.

Випадок?

Повертаюся додому, сідаю знову ж таки у трамвай №7, вже зовсім в інший вагон й знову тепло. Пробую пічку, а вона також тепла. Весело…. Цікавить питання чи на довго це все?

Свої думки одразу ж виклав у соціальні мережі. Люд почав кепкувати. Один із моїх фейсбучних друзів написав, що палити почали дровами.

Сміх сміхом, але новинка від електротранспорту мене здивувала. Цікаво що відбувається в інших салонах електротранспорту. На днях спробую про це дізнатися.

Також звертаюся до наших читачів. Хто з вас буде їхати трамваєм чи тролейбусом обов’язково поділіться враженнями від подорожі. Цікавить у першу чергу чи там тепло.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*