Денний абонемент на Тростяні лише 350 (!) гривень - Блог про Львів

Денний абонемент на Тростяні лише 350 (!) гривень

Тростян

Кажуть, що вже з понеділка в Україні має істотно потеплішати й будемо спостерігати серйозний плюс. Тому, якщо маєте час і можливість, треба ловити останні холодні дні та їхати кататися на лижах.

Минулих вихідних ваш автор не сидів вдома, а вирішив відчути екстрим та поїхав у сильний снігопад кататися на лижах в Буковелі. Ніколи не забуду цей день, адже за 6 років покатульок на Буковелі ще жодного разу не було так, що приходилося самому робити траси, їхати по горбиках, лісом і так далі.

На цьому курорті є певні обмеження. Це вам не Тростян, де можна кататися усюди. Найголовніше не заїхати туди, звідки буде важко вибратися.

Тростян згадав не просто так, адже саме на ньому й на Буковелі полюбляє кататися ваш автор. Щоправда, цього сезону на горі в Славському ще не бував. Можливо це вдасться зробити найближчих вихідних.

Вирішив дізнатися якою буде погода найближчих вихідних на цьому курорті, які ціни на катання та багато іншого.

Отже, розпочну з того, що в Славське завжди їздив потягом, який відправлявся зі Львова о 7 годині 10 хвилин з головного вокзалу. Часи змінилися й зараз ця електричка їздить вже з приміського вокзалу й час її відправлення 7 година 40 хвилин.

Також читайте:   В очікуванні лижного сезону

Купити квитки заздалегідь не можна, лише у касі приміського вокзалу або ж у контролера у вагоні.

Йдемо далі. «Бобіки», які доставляють людей до підніжжя гори наскільки мені коштують 50-ть гривень в одну сторону.

Звичайно, що можна йти пішки, але це займе багато часу й зусиль.

Ну, і найголовніше – денний абонемент. Як же без нього кататися?

З 12 березня ціна на тростянівські скіпаси знижено. Від цієї дати й до кінця сезону вам треба викласти не багато, не мало, а 350 гривень, плюс 30-ть гривень треба заплатити заставу. В кінці дня, коли будете здавати абонемент ці гроші вам повернуть.

Є ще так званий абонемент на 4 спуски. Він коштує 170 гривень + 30 гривень застава.

Щодо лиж, то їх без проблем можна взяти на вокзалі. В середньому за них треба буде викласти приблизно 100 гривень.

Як говорили мені люди, які часто катаються на Тростяні на вихідних курорт має працювати, а температура повітря буде коливатися в районі 0 градусів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*