Екстремальне катання на Буковелі - Блог про Львів

Екстремальне катання на Буковелі

Екстрим

У це важко повірити, але у 18-й день весни Україну серйозно замело. На зміну теплій погоді прийшла холодна й цього тижня «плюсом» аж ніяк не пахнутиме.

Знаючи про можливі зміни погоди ваш автор вирішив не сидіти вдома, а побавитися в екстрим та й поїхав на лижі у Буковель. Сезон добігає свого кінця, то ж хотілося ще як слід «катнути».

Якщо чесно, то на початку дня був шокований погодними умовами й особливого задоволення від катання не отримував. Й лише після 12 години дня нарешті почав нормально їздити.

Що було не так?

Те, що по дорозі замітало дорогу – це читалося. Проте, не міг подумати, що на Буковелі буде стільки снігу. Виїхали зі Львова, «білого» було по мінімуму, а ближче до Івано-Франківська сніговий покрив зростав і зростав.

Приїхали на курорт, автобус заїхав на стоянку й почалося.

Перше враження – працівники курорту були не готовими до стихії. Підйомники то працювали, але на багатьох трасах ратраком навіть і не пахло. Ваш автор мав необережність заїхати на чорну трасу й мало не отетерів.

Траса була не підготовлена й це мені нагадало старий добрий Тростян, де приходиться боротися з таким явищем як горби. Спускався я довго, заїхав по коліна в сніг, на мить думав, що помер, але людина з російським акцентом мене підняла і я поїхав далі.

Також читайте:   Коли придумають доставку пива додому?

Музика не грала, людей було мало.

Окремі «слова подяки» працівникам прокату №2. Ваш автор, як завжди, взяв лижі на прокат, виїхав на гору й при першому ж спуску зрозумів, що канти у мене стесані й не те що гальмувати, а й робити повороти було вкрай проблематично.

Прийшлося знову їхати у прокат й просити зробити що-небудь з лижами. Знаєте що мені сказав працівник прокату? Що ваш автор не вміє кататися на лижах й це після 10-ти років досвіду.

З труднощами, але хамло таки навело лад із кантами й після цього почалося цікаве катання.

Воробус на лижах

До горбиків звик, успішно з ними боровся й на мить відчув себе екстремалом. Що порадувало, так це мала кількість людей на підйомниках. Такого явища як величезні черги й близько не було. Можна було спокійно заїхати собі на будь-який витяг й згодом саме ним піднятися вгору.

Цього дня більше катав на стороні де витяги №15, №14, №13. В цих районах буваю рідко, але на цей раз вирішив зрадити своїм традиціям.

Після 14-ої години сніг на Буковелі припинився, траси вкатали й катання було шикарним. Незважаючи на погоді умови, сильний мороз, вдалося зробити 24 спуски.

Інколи й горби допомагають відчути екстрим. Якщо ви новачок, то на них вчитися якраз те, що треба.

Додому їхав втомлений, задоволений. День покатульок вдався.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Паша 22.03.2018 пише:

    Йшов 112 день зими…. Весною і не пахне)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*