Не нехтуйте правилами з техніки безпеки!!!

Техніка безпеки

Думаю не треба зайвий раз згадувати про те, яка трагедія відбулася у російському місті Кемерово. За попередніми даними від пожежі у торгово-розважальному центрі загинуло близько 64-ох людей.

Так, можливо багато хто зараз почне дорікати мені чому я згадую країну-агресора, це їхні проблеми й так далі. На що цим людям відповім, що подібне може у будь-яку хвилину може трапитися не лише в сусідній країні, а й у нас.

Читаю новини, слухаю людей й просто офігеваю. Як вам така новина? Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив перевірити на питання техніки безпеки школи, садки, торгово-розважальні центри й не лише.

Скажіть мені, бо я чогось не розумію. А що до трагедії в Росії за цим дивитися було не потрібно? Чи лише тоді, коли в якій-небудь країні щось відбудеться, то тоді вже починають думати. Одеського табору було замало? Чи треба за нього нагадати?

Я вчився в школі, в університеті, працював на багатьох роботах, то ж прекрасно знаю як наші люди халатно відносяться до питання техніки безпеки. Прийшли, їм сказали, а там вже якось буде. Чому це у нас має що-небудь горіти.

Нікого звинувачувати не хочу, але моя порада нашим читачам і не лише, думайте за свою безпеку. Якщо на роботі про неї не говорять, вимагайте щоб вам показали та розказали що робити при евакуації, як користуватися вогнегасником, що робити якщо не спрацює пожежна сигналізація.

Також читайте:   Можливості IP-камер відеоспостереження та їх особливості

Та навіть ті ж елементарні правила першої медичної допомоги також треба знати.

Не буду себе хвалити, але все ж розповім чому Воробус є таким обережним до всього. Ще колись давно поїхали ми якось компанією в гори. В один прекрасний момент в одного з наших приятелів відбувся серйозний поріз і ми його ледве врятували. У той момент не було ні бинтів, ні таблеток, ні інших засобів, які б могли допомогти.

Від того часу зі мною завжди їздить ціла аптечка. Це ж гори, тут може бути все. Так само й у побуті. Не треба думати як це якнайшвидше здати техніку безпеки. Краще прочитати й бути застрахованим. Можливо з часом той чи інший пункт із правил стане вам у пригоді.

Не треба боятися телефонувати на гарячу лінію, службу газу й так далі. Знаю, можна натрапити на неадеквата, якогось алкаша й так далі.

Інколи виходиш на вулицю, а там чути газом. Задумайтеся чому так?

Бережіть себе, не нехтуйте правилами техніки безпеки й нехай нас всіх береже Бог.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*