Прем’єра пісні “Океану Ельзи” – “Без тебе” (відео) - Блог про Львів

Прем’єра пісні “Океану Ельзи” – “Без тебе” (відео)

Без тебе

А далі про справи музичні. Не знаю чому, але вчора, прокинувшись зранку захотілося послухати мою улюблену пісню гурту «Океан Ельзи» під назвою «Сонце».

Добре, що це можна зробити у сучасному світі без проблем. Увімкнув комп’ютер, зробив відповідний запит і за мит вже слухав пісню. Ще тоді я не знав, що вже на той час Вакарчук і компанія вперше за майже річну перерву випустили новий трек і навіть готовий відеокліп.

Вже по приході на роботі на багатьох ресурсах побачив новину про прем’єру. Пісня називається «Без тебе», Зараз, прослухавши її не один раз, можу сказати, що пісня вражає.

Цікавинки кліпу та пісні

Як вдалося дізнатися, режисером кліпу виступила – Анна Бурячкова, яка знімала відео для молодих виконавців Laud, Constantine, Христини Соловій, гуртів Panivalkova, Brutto, Pianoboy та інших.

Також читайте:   Презентація «Косплеї на твори мистецтва»

Ця робота є першою спільною для Анни та «Океану Ельзи». Героями ролика, знятого у США, стали пари близнюків різної статі і віку. Особисто я нарахував не менше 13-ти таких пар.

З’являється у кліпі і головний актор – Святослав Вакарчук. Він також шукає споріднену душу Знімання ролика відбувалися на західному узбережжі США.

Насамкінець додам, що вже 24 серпня 2018 року на київському стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться новий концерт відомого гурту. «Океан Ельзи» представить нову програму й обіцяє нею здивувати громадськість.

Як бачимо, перший пішов. Думаю, що прем’єр буде ще багато.

Слухаємо прем’єру пісні «Без тебе» нижче:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*