Як придбати квитки на фінал Ліги Чемпіонів у Києві?

Київ

Як відомо, 26 травня 2018 року в столиці України місті Києві відбудеться фінал найпрестижнішого футбольного змагання Європи під назвою Ліга Чемпіонів.

Ажіотаж навколо цієї події шалений. Ще б пак, не кожного дня в Україну приїздять гранди світового футболу. Правда, зараз ще не відомо хто гратиме у вирішальному матчі, але те, що це буде хтось із так званих топ – це однозначно.

Тому й не дивно, що питання зайвого квитка на цю гру є актуальним як ніколи.

Протягом останніх місяців автор цих рядків моніторив сайт УЄФА на якому й можна купити бажані перепустки й нарешті дочекався цього часу, коли можна подати заявку на купівлю квитків.

Так, так, наголошую подати, адже 100 % гарантії, що ти потрапиш на фінал ніхто не дає. УЄФА пропонує взяти участь у розіграші. Кому пощастить, ті люди й зможуть побачити головний фінал європейського сезону наживо.

Та й квитків у вільний продаж виділяють для нейтральних вболівальників не так і багато. Їх приблизна кількість – 5-6 тисяч. Решта ж розповсюджуються серед вболівальників команд-фіналістів, а також спонсорів, національних федерацій та гостей УЄФА.

Замовлення

У фінал українська команда не потрапить, то ж прийдеться обирати те що маєш.

Сьогодні, 15 березня на сайті УЄФА офіційно розпочався прийом заявок на придбання квитків тієї чи іншої цінової категорії. Спробував подати заявку й ваш автор.

Також читайте:   Футбол. Карпати 4:2 Зоря (відео)

Ціни на квитки

Що для цього потрібно?

Заходите на квитковий портал фіналу Ліги чемпіонів-2018 року тут, внизу створюєте власний профіль й заповнюєте свої дані.

Робити це треба на латинській мові.

Згодом, коли зареєструєтеся, знову повертаєтеся на початкову сторінку й обираєте бажаний для себе тип квитків.

Вони є у семи категоріях. Ціни коливаються від 70 і до 140 євро за один квиток.

Одна особа може придбати не більше двох квитків. Якщо ви хочете їхати на фінал Ліги Чемпіонів з кимось, то у профілі необхідно вказати паспортні дані вашого друга, це все зберегти й за подальшими вказівками додати кредитну карту з якої після 22 березня можуть бути списані гроші.

УЄФА наголошує, що гроші на момент розіграшу мають бути на картці, адже часто так трапляється, що людина виграє в лотереї, а оплатити замовлення не може.

До речі, під час оформлення замовлення на квитки можна також обирати пункт вибору квитків іншої категорії.

Що це означає? Те, що якщо ви не перемогли у лотереї, де квитки коштують 70 євро, то можна це зробити де вони коштуватимуть 450 євро.

Нехай щастить.

P.S. Для зручності оформлення заявки на порталі можна обрати українську мову.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. banosh 16.03.2018 пише:

    Мені от цікаво, навіщо ці всі паспортні дані, свої та друга вводити. Хіба ж при проході на стадіон будуть звіряти їх? А раптом ти чи друг не зможуть з об”єктивних причин піти на фінал. Що тоді квитки пропадуть? Читав Terms & Conditions там все якось неоднозначно і розмито описано.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*