Де купити проїзний на львівський електротранспорт?

Трамвай

Після того, як у Львові подорожчав проїзд в електротранспорті актуальним стала купівля проїзних карток. Все-таки, у наш час кожна копійка на ціну золота. Недаремно колись старші люди казали, що копійка гривню береже.

Давайте разом порахуємо скільки грошей треба непересічному львів’янину щоб добратися на роботу. Отже, вартість проїзду у трамваї та тролейбусі на даний момент вартує 5-ть гривень.

Якщо на роботу ми ходимо двадцять днів, тому виходить що у місяць ми витрачаємо 200 гривень. Це якщо ви користуєтеся транспортом лише для добирання на роботу й без пересадок. Якщо ж ще їздите у вихідні дні, то прийдеться викласти з власної кишені ще більше грошей.

Що нам пропонує «Львівелектротранс»? Купити проїзний, який дозволить користуватися трамваєм та тролейбусом. Вартість такого задоволення складає 160-ть гривень з 1 травня. До цієї дати проїзні вартують 120 (!) гривень. Це свого роду акція.

Дивно мені чому вони так завжди не коштуватимуть? Скажімо, у Європі комунальні підприємства стараються зробити так, щоб люди максимально частіше купували саме проїзні картки. У нас же тягнуть бика за рога.

Як не QR-коди придумують, то до водія стоїть черга. Повна маячня.

Також читайте:   На Сихові з'явиться нова дорога

Менше з тим, поки змін не передбачається, то моя порада нашим читачам таки купувати проїзні.

Де їх можна придбати? Таких місць є декілька:

– відділ зборів ЛКП «Львівелектротранс», вул. Сахарова, 2 – з понеділка до четверга з 08.00 год до 17.15 год; у п’ятницю – до 16.00 год; перерва з 12.00 год до 13.00 год;

– квитковий кіоск ЛКП «Львівелектротранс» на тролейбусній зупинці на вул. Шота Руставелі (кінцева тролейбусів №5 та №24) – з понеділка до четверга з 08.00 год до 17.15 год; у п’ятницю – до 16.00 год; перерва з 12.00 год до 13.00 год;

– квитковий кіоск ЛКП «Львівелектротранс» на трамвайній зупинці на вул. Княгині Ольги (кінцева трамвая №3) – з понеділка до неділі з 07.30 год до 19.30 год; перерва з 12.00 год до 13.00 год», – розповів Іван Бондар, начальник відділу зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Також картки мають бути у газетних кіосках мережі «Інтерпрес», а також на сайті «Львівелектротрансу».

Найближчим часом спробую протестувати цей сервіс.

Кажуть там треба вводити своє ім’я та прізвище й згодом контролер завдяки сканеру просканує ваш проїзний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*