“Галицька Здоба” – переможець відбіркового етапу Neymar Jr’s Five - Блог про Львів

“Галицька Здоба” – переможець відбіркового етапу Neymar Jr’s Five

Neymar Jr’s Five

Вчора у Львові був великий футзальний день. У той час, коли місцева «Енергія» проводила перший півфінальний поєдинок екстра-ліги у Києві проти місцевого «ХІТа», до нашого міста завітав вже традиційний турнір «Neymar Jr’s Five».

Протягом дня команди спочатку у груповому турнірі, а потім матчах на виліт визначали дві команди, які у червні поїдуть у столицю нашої країни на всеукраїнський фінал.

Як і минулого року, ваш автор не пропустив цю подію.

У порівнянні з минулим відбором, організатори «Neymar Jr’s Five» вирішили збільшити розміри майданчику. На цей раз учасники грали не на половину майданчику СК «Електрон», а на ціле.

Решта ж правил залишилася без змін. Брати участь у змаганнях могли гравці вік яких не перевищував 25-ть років, плюс в кожній команді могло бути два «старших» гравці.

Чим запам’ятався «Neymar Jr’s Five»?

Як на мене, можна виділити наступне:

1. Півфінальний поєдинок між «Ювентусом» та «Галицькою Здобою».

Недаремно багато хто із присутніх на «Електроні» сказав, що ця гра була свого роду фіналом. Минулорічні переможці «Neymar Jr’s Five» на чолі з Павлом Миколюком хотіли захистити минулорічний титул, але лише в так званій серії «1 x 1» (основний час завершився внічию – 1:1) Сергій Тригубець із своїми підопічними зуміли вирвати таку бажану перемогу.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19): Португалія приєдналась до учасників фінального етапу

2. Фатальний промах Павла Миколюка у півфіналі.

Згідно правил «Neymar Jr’s Five» пенальті у ворота суперника пробивається без воротаря з центу поля. Єдине, що залишається гравцю, так це влучити у міні-ворота. За рахунку – 1:1 гравець «Юве» схибив.

3. Вольова перемога «Галицької Здоби» над «Марокко».

Суть турніру «Neymar Jr’s Five», що коли команда суперника забиває гол, то їхній суперник втрачає одного гравця.

По ходу згадуваної вище гри «пекарі» програвали – 0:2, але у грі «3 x 5» зуміли відігратися й вирвати перемогу не лише у цьому матчі, а й стати переможцями змагань.

4. Команда-відкриття «Леви».

Перед турніром на цю команду ніхто не ставив. Так, «леви» програли у фіналі без шансів, але до цього гравці цієї команди впевнено йшли по турнірній сітці й також поїдуть у Київ на всеукраїнський фінал.

5. Хороша атмосфера.

Як у минулого року, атмосфера на штучних полях «Електрон» була чудовою. Навіть ті команди, які вилітали зі змагань, без призів не залишилися.

Подібні турніри потрібні навіть лише для того, щоб розвивати вуличний футбол.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*