Коли старе фото може наробити галасу - Блог про Львів

Коли старе фото може наробити галасу

Воробус у молодості

Пригадую свого часу багато читачів мене запитувало на рахунок того, а звідки я беру теми для публікацій. Це ж треба цілих 8 років звідкись черпати ці новини?

Так ось, сьогодні відкрию маленький секрет. Новий пост можна зробити з нічого й у цьому можуть допомогти навіть мої друзі.

Що я маю на увазі?

У другий день квітня прийшов традиційно на роботу, увімкнув комп’ютер, почав працювати, зробив паузу, зайшов у соціальну мережу фейсбук щоб глянути що там цікавого й просто отетерів. Справа у тому, що не знаю яким чином, але моє фото завантажене ще 8 років тому набуло широкого розголосу серед моїх друзів.

Є здогадки що один із моїх друзів написав під ним коментар і його почало вибивати у новинах всім кому не лінь. Що народ лише тут не писав.

Лише заходив і просто сміявся. То людям нема що робити як обговорювати фото Воробуса н-ої давності.

Серед найцікавіших коментарів варто виділити наступні:

Також читайте:   Як я беру участь у конкурсі "Кращий футбольний фанат України" від Viasat

«як ленін», «юний Орел», «Воробуса фотографували на дошку пошани?», «одразу ж і не впізнаєш», «це тобі 16-ть років?» і так далі.

Дивно що ще ніхто не згадав про женячку. Люди ж полюбляють написати коли женишся, а коли діти будуть, а коли будуть внуки й так далі.

Відкривають маленьку завісу таємничості під цим фото. Отже, на цьому фото не 16-ть років як написала Ольга. Це фото зроблене на 4-ому курсі мого навчання в університеті.

Як і кожна група ми робили фото на випускний альбом і це був 2008 рік, а, отже, 21 рік.

Думав, що ранковий попит на це фото зник, але ж помилився. Народ і на далі ставить вдодобайки до цього фото й близько не думає зупинятися.

Тому, якщо ви дійсно хочете згадати яке-небудь фото у фейсбуці сторічної давнини, просто попросіть одного з ваших приятелів написати кілька коментарів. Саме вони згодом допоможуть вам кинути цю світлину у стрічку новин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*