Неймовірна “Енергія” вийшла у фінал (відео) - Блог про Львів

Неймовірна “Енергія” вийшла у фінал (відео)

Енергія у фіналі

Вихідні в Україні пройшли під акомпанемент півфіналів у футзальній екстра-лізі. Якщо у першій парі херсонський «Продексім» не відчув проблем у протистоянні з «Титаном», то інтрига в іншій парі «Енергія» – «ХІТ» закрутилася не на жарт.

Здавалося київська команда мала без проблем проходити омолоджену «Енергію», але на те він і є спорт, що у ньому бувають несподівані результати. Хоча, після 4 матчів протистояння вихід у фінал львівської команди сенсацією аж ніяк не назвеш.

Підопічні Валерія Легчанова показали, що з ними також треба рахуватися й тепер на них чекає фінальна гра за золоті нагороди з херсонським «Продексімом».

Які враження від гри обидвох команд?

«ХІТ» у черговий раз розчарував. Ніби у команді є все що треба: хороший набір виконавців, тренер, фінансування, але вже другий рік підряд київські стають на одні й ті ж граблі.

Знову «Енергія» не була фаворитом, знову недооцінка?

У матчах з «Енергією» захист «ХІТа» та й воротарі зіграли не кращим чином. Вчора й взагалі був прохідний двір. Сірувато виглядав Сергій Журба, не впізнав Віталія Кисельова. Сергій Чепорнюк таке враження, що вже не має сили грати дві гри підряд.

Десь на своєму рівні зіграв Олександр Педяш, але, знову ж таки, у першій грі такі моменти треба реалізовувати.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: «Ураган» декласував «Юнайтед Галац»

Як наслідок, амбіційна команда побореться лише за бронзу, в якій вже фаворитом, на мою думку, буде «Титан». Добре що хоч федерація додумалася прийняти рішення грати ці матчі до двох перемог. Всі добре пам’ятають що відбулося минулого року.

Схоже, що на «ХІТ» очікують чергові зміни… Якими вони будуть, дізнаємося вже незабаром.

«Енергія»

Хто, а ця команда порадувала. До початку півфінального протистояння у «зелено-білих» мало хто вірив й ваш автор, у тому числі. Достатньо того, що в «Енергії» й так обмежений склад, а тут ще й Тарас Кузь та Сергій Коваль потрапили у лазарет. Першу гру в Києві «енергетики» програли, потім взяли реванш й протистояння у Львові перетворилося у справжню битву.

Спеціально когось виокремлювати в нашій команді не буду, адже молодці всі. Як старші гравці, так і молодь показали себе боєздатним колективом якому під силу й взагалі стати чемпіоном. А чому б і ні?

Так, «Продексім» зі своїми бразильцями буде фаворитом, але впевнений Валерій Легчанов та його підопічні щось неодмінно придумають.

Ну, і як не згадати за підтримку. У суботу та неділю у палаці спорту «Галичина» було галасливо.

Вболівальники несамовито підтримували своїх улюбленців, а вони їм за це віддячили хорошим результатом. Браво!!!

Фото: Євген Кравс

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*