Про сакуру, картоплю та сезон літніх походів - Блог про Львів

Про сакуру, картоплю та сезон літніх походів

Сакура

Давненько мене не пробивало на філософію, але у цей чудовий день неділі якраз на неї й пробило.

День для вашого автора обіцяє бути цікавим, але це буде згодом. Поки що ж трохи філософії.

Отже, не пам’ятаю року, щоб так швидко наступила весна. Вона то може й була, але не така чудова як у 2018-ому. 22 квітня надворі, все цвіте, зеленіє, розцвітає. Як дивишся на природу, то розумієш, що зима – це не те.

Як каже один мій приятель, цитую: «Аж жити хочеться».

Лижний сезон

Пригадую бували роки, що на Буковелі люди каталися в кінці травня. Принаймні останній спуск робили 20 числа. У 2018 вже 21 квітня пройшов спуск у купальниках і на цьому завершився зимовий сезон 2017-2018 років, який, до слова, був одним із найкращих за останні сезони.

Тепер треба чекати до грудня місяця щоб знову повернутися на схили Буковеля або ж інших курортів.

Ремонти

У цьому місяці затіяв в домі ремонт, заодно всю електропроводку вирішив поміняти.

Картопля

Її також починали садити на травневі свята. Та й те, це робили аж на день Перемоги. Часи змінилися й вже зараз більшість людей посадила свої городи й зі спокійною душею може чекати на Зелені свята, які цьогоріч святкуватимемо наприкінці травня.

Також читайте:   У блогу Воробуса чергове свято

Сезон літніх походів

Особисто я ще нікуди не їздив, але дасть Бог все буде добре, то незабаром виберемося з компанією у гори. Пора ж підкорювати нові вершини.

Вистачить засиджуватися вдома.

Футбол на вулиці

Важко після залу переходити на свіже повітря, але одне-два заняття зробили диво. Воробус вже навіть почав займатися на штучних покриттях і, можливо, спробує свої сили у новому чемпіонаті з футзалу.

До речі, про гру «5 на 5». Сьогодні у Львові, починаючи із 13 години, розпочнеться четверта серія протистояння у якому за право вийти у фінал змагань будуть сперечатися «Енергія» та «ХІТ».

Поки що рахунок у серії – 2:1 на користь нашої команди й все може вирішитися вже у цій грі. Треба підтримати «енергетиків» у цій не легкій грі.

А ще в день неділі на «Арену Львів» приїде київське «Динамо», яке у рамках чемпіонату України зіграє проти рівненського «Вереса».

Початок цього протистояння о 17 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*