“Реал” проти “Баварії”, “Арсенал” проти “Атлетико” - Блог про Львів

“Реал” проти “Баварії”, “Арсенал” проти “Атлетико”

Реал проти Баварії

Сьогодні у Швейцарії відбулося жеребкування півфінальних пар футбольних турнірів під назвами Ліга Чемпіонів та Ліга Європи.

Було цікаво дізнатися чи зуміє сліпий жереб розвести топові команди у цих турнірах. Ви ж знаєте, що вчора в інтернеті з’явилася інформація за якою італійська «Рома» ще до жеребу почала продавати «тікети» на домашній матч проти «Ліверпуля».

Мені й багатьом людям цікаво, а звідки «макаронники» знали про результати «сліпого», адже він то був сьогодні.

Як ви, мабуть, здогадалися, у півфіналі найпрестижнішого клубного змагання Старого світу італійська «Рома» зустрінеться з англійським «Ліверпулем», а чинний володар трофею іспанський «Реал» зіграє проти німецької «Баварії».

Перші поєдинки відбудуться в Англії та Німеччині 24 та 25 квітня. Матчі-відповіді пройдуть рівно через тиждень.

Щодо прогнозів від Воробуса, то, на мою думку, у фінальному поєдинку, який пройде в столиці України зіграють «Реал» та «Рома».

Чому так? «Реал» є «Реал» і такі команди як «Баварія», «Ювентус» йому по зубах. Інша справа «Барселона», «Манчестер Сіті», які вже завершили виступи у турнірі.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат Європи. U-21. Фінал. Іспанія 2:0 Швейцарія (відео)

Чому «Рома»? По-перше, перша гра проти «Ліверпуля» виїзна, по-друге, цього сезону римляни мають фарт, який має продовжитися.

Далі до Ліги Європи.

Так і хотілося, щоб у фінальному поєдинку, який пройде у Ліоні, зустрілися два гранди європейського футболу «Арсенал» (Англія) та «Атлетико» (Іспанія). Проте, жеребкування вирішило, по-іншому.

Саме ці команди вже на стадії 1/2 фіналу зіграють між собою. Перша гра відбудеться 26 квітня у Лондоні.

В іншому півфіналі австрійський «Зальцбург» зіграє проти французького «Марселя». Перша гра між цими суперниками пройде в Австрії.

Щодо прогнозів від Воробуса, то, на мою думку, у фінал вийдуть «Атлетико» та «Зальцбург».

Чому так? Все просто, іспанці – це команда Ліги Чемпіонів. Австрійці ж вдома грають дуже потужно й вже у першій грі зроблять необхідний запас у рахунку.

Як буде насправді, покаже час та матчі.

Вболіваємо за красивий футбол разом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*