Чемпіонат Іспанії: «Мовістар Інтер» та «Барселона Ласса» зіграють у «золотій» серії плей-оф - Блог про Львів

Чемпіонат Іспанії: «Мовістар Інтер» та «Барселона Ласса» зіграють у «золотій» серії плей-оф

Барселона

Чинні чемпіон та віце-чемпіон Іспанії виграли свої другі матчі півфінальної серії плей-оф.

У чемпіонаті Іспанії визначились команди, які зіграють у фінальній серії плей-оф. Як і минулого року, ними стали «Мовістар Інтер» та «Барселона Ласса». Тобто, чинні чемпіон та віце-чемпіон Іспанії.

«Зелена машина», тобто – «Мовістар Інтер», завітала у гості до «Хаена». Ця команда непогано грає вдома, і, до того ж, має досвід перемог над «інтеристами». Однак, цього разу щастя усміхнулось саме «Інтеру». Хоча по ходу першого тайму, незважаючи на те, що гості вели у рахунку 0:1 після голу Елісандро, ситуація на майданчику могла в будь-який момент змінитись. Однак, найцікавіше почалось вже у другій половині зустрічі…

Після екватору другої 20-хвилинки «Хаену» вдалося двічі вразити ворота «Інтера», що дало змогу господарям повести у рахунку. Однак, буквально тут же своє вагоме слово сказав Борха, який двічі відзначився у воротах Дідака. Далі шальки терезів могли схилитись як у бік господарів, так і в бік гостей. Все вирішив гол Поли за рахунку 3:4, який і приніс підопічним Хесуса Веласко путівку до фіналу.

«Хаен Параїсо Інтеріор» – «Мовістар Інтер» – 3:5

Голи: Чіно (31), Бінгіоба (32), Карлітос (38) – Елісандро (9), Борха (33, 34), Ортіс (38), Пола (40)
Попередження: Маурісіо (8), Дані Мартін (10), Бінгіоба (37) – Ортіс (19)
Рахунок у серії – 0:2

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" - "Максимус". Анонс

У «Ель-Посо» вже на самому початку матчу проти «Барси» почались проблеми. Вже на 14-й секунді вони пропустили гол у свої ворота, і цей швидкий м’яч, забитий Айкардо, психологічно зламав мурсійців. Поки Піто та компанія намагались прийти у себе, «блаугранас» якось спокійно довели свою перевагу до 3:0. І тільки гол Пікераса наприкінці першого тайму трохи привів підопічних Дуди до тями. Однак, як показали подальші події, цього було замало. Мурсійцям не вдалося скористатися своєю ж психологічною перевагою після перерви, за що їх на 31-й хвилині покарав Серхіо Лосано. Фактично гол «каталонського буйвола» зняв усі питання щодо переможця матчу. Однак, «Ель-Посо» залишив останнє слово за собою – наприкінці гри Піто трохи підсолодив гірку пігулку поразки мурсійців.
Ця поразка стала останньою для наставника «Ель-Посо» Дуди, який залишає Мурсію після тринадцяти років перебування на посаді керманича «Червоного Приливу».

«Ель-Посо» – «Барселона Ласса» – 2:4

Голи: Пікерас (18), Піто (39) – Айкардо (1), Ескердінья (12), Рівільйос (15), Серхіо Лосано (31)
Попередження: Пікерас (19)
Рахунок у серії – 0:2

Таким чином, «Мовістар Інтер» та «Барселона Ласса» зустрінуться у фінальній серії плей-оф чемпіонату Іспанії. Перші дві гри відбудуться 7 та 9 червня на майданчику «Інтера» – у «Пабеллон Хорхе Гарбахоса».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, 5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*