Чому Високий Замок треба модернізувати - Блог про Львів

Чому Високий Замок треба модернізувати

Високий Замок

Таке популярне місце для туристів у Львові – Високий Замок. Недарма кажуть, що бути у місті Лева й не завітати туди – багато втратити.

Хоч і є корінним львів’янином, але вже давно мене не заносило у ці краї. Все колись завершується й так званий «застій» на походеньки на замок завершився. Вирішив сходити туди й глянути як там, що і до чого.

Побаченим залишився більше незадоволеним ніж навпаки.

На Високий замок вирішив піти з вулиці Кривоноса. Жодних вказівників куди йти я не зустрів. Чому? Ок, я живу у Львові, а що робити туристам, які тут вперше? Гуглити? Вмикати навігатор? Приходиться.

Під час «сходження» на Високий замок раптово налетіла хмара й почав сильний дощ. Ок, ми встигли вчасно дати задню й сховатися під балконом. Що ж робити людям, які вже на вершині? Куди ховатися? Моя думка, що пасувало би зробити хоч десь, але накриття.

Тема туалетів

Їх я там також не зустрів. Принаймні вказівників не побачив. Не здивувався, коли гарна дівчина лізла десь між кущі, бо покликала природа.

Телескоп

Пригадуєте колись на вершині він був, але його вкрали. Чому так сталося? Все просто, із-за відсутності охорони та камер спостереження.

Також читайте:   Кривава різанина на день студента у Львові

Вдумайтеся, на Високий замок ходить багато туристів. Чи безпечно їм тут ходити, можливо пасувало би тут поставити охорону? Все-таки, світ зараз такий, що від людей можна очікувати чого хочеш. Щодо теми телескопу, моя думка його потрібно повертати, зробити символічну ціну за його користування. Нехай місто заробляє.

Лавки

Вони на вершині якщо і є, то знаходяться у жалюгідному стані. Не сидіти ж на цементі? А потім жаліються люди що мають простатит і так далі.

Смітники

Вони є, не багато й переважно переповнені. Це нонсенс. Високий Замок – візитна картка міста й тут повинно бути чисто, а не так, щоб сміття вивозили раз в місяць.

Що порадувало, так це відсутність дядьків з орлами. Як же вони діставали людей з їхніми лохотронами з фотографіями. Таке враження ніби вони десь зникли. Хоча, можливо ще просто не сезон.

Висновок – Високий Замок треба модернізувати. Це ж не якесь забите село, а місто Львів, куди приїздить велика кількість туристів. А могла б приїздити ще більша кількість.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*