“Енергія” – “Продексім”. Коли треба робити неможливе - Блог про Львів

“Енергія” – “Продексім”. Коли треба робити неможливе

Анонс

Завтра, 12 травня, у місті Львові продовжиться «золота» серія, в якій за право називатися найкращою командою 2017/2018 років з футзалу змагаються наша «Енергія» та херсонський «Продексім».

Після двох поєдинків на півдні України рахунок у серії – 2:0 на користь діючого чемпіона. Звісно, що безумовний фаворит цієї пари на даний момент «Продексім», але ж на те він і є спорт щоб дивувати.

Все у спорті й у футзалі, у тому числі можливе, тому завтра на глядачів, які прийдуться у палац спорту «Галичина» очікує безкомпромісний поєдинок у якому має перемогти найкращий.

Після двох поєдинків у Херсоні багато говорилося за суддівство, за те, що наша команда могла зрівняти рахунок у серії й так далі. Це було раніше, а зараз треба жити сьогоденням.

Завтра й післязавтра «Енергії» треба перемагати й треба думати як це зробити.

Чи реально здолати підопічних Барбози? Як показав другий матч у Херсоні, цілком.

«Продексім» досвідченіший, але «Енергія» бере бажанням. Молоді хлопці хочуть зробити неможливе й стати чемпіонами України. Кубок у кишені вже є, а треба ще й у нього покласти золото.

Чого очікувати від завтрашнього матчу?

1. Неймовірної підтримки від глядачів.

Наскільки мені відомо, не лише «Енергія», а й гості з Херсону будуть мати підтримку своїх фанів. Керівництво «Продексіму» організувало виїзд фанів у Львів, тому завтра права трибуна може бути заповнена вщент.

Також читайте:   Теніс. Вімблдон-2016. Переможців визначено

2. Обережної гри від гостей.

Звісно, херсонська команда буде робити все можливе аби вже завтра здобути перемогу, а з нею й чемпіонство. То ж, моя думка, що гратиме «Продексім» дуже обережно. Чого не скажеш за «енергетиків». Відступати нікуди.

3. Кадрові проблеми.

Що там робиться у складі «Продексіму» мене мало цікавить, а ось у нашої команди гру пропускатиме основний воротар Володимир Кардаш. Будемо сподіватися, що його дублер Андрій Пітуля зіграє не менш вдало. Принаймні у другій грі в Херсоні «Піт» відіграв прекрасно.

Також є надія побачити на майданчику Сергія Коваля, який оговтався після травми й, можливо, Тараса Кузя.

4. Четвертого матчу в неділю.

Якби там не було, думаю що завтра наша команда має вигравати. Сподобалися мені слова «коуча» Валерія Легчанова після 2-ого поєдинку цих команд коли він сказав, що має надію на повернення у Херсон.

Одним словом, завтра всі у палац спорту «Галичина». Треба забезпечити нашій команді неймовірну підтримку.

Початок зустрічі о 13 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*