Фінальна серія. Матч №1. “Продексім” – “Енергія” – 2:1 (відео) - Блог про Львів

Фінальна серія. Матч №1. “Продексім” – “Енергія” – 2:1 (відео)

Продексім - Енергія

Сьогодні, 5 травня, у місті Херсон стартувала фінальна серія у боротьбі за чемпіонство в українському футзалі. За право називатися найкращою командою сезону 2017-2018 років змагаються херсонський «Продексім» та львівська «Енергія».

Так вже склалося, що перед півфінальною серією, так і перед фінальною наша команда не є фаворитом пари. Проте, «зелено-білі» у минулому раунді зуміли довести, що з ними також треба рахуватися. Був обіграний столичний «ХІТ», який перед сезоном ставив завдання перемогти в чемпіонаті.

На черзі нове випробування – діючий чемпіон країни херсонський «Продексім».

З цією командою «Енергія» зустрічалася минулого року й тоді також у фінальній серії сильнішими виявилися футзалісти Херсону – 3:1.

За рік багато чого змінилося у складах обидвох команд. Особливо це стосується господарів майданчику. До керма прийшов бразильський спеціаліст, змінився склад.

«Енергію» ж покинули брати Грицини, Роман Кордоба, які зараз виступають у чемпіонаті Білорусії.

Щодо сьогоднішньої гри, то прогнозовано повною територіальною ініціативою володіли гравці «Продексіму», які раз за разом турбували володіння Кардаша. Володя багато виручав свою команду, але й він був безсилим, коли Олексій Фетько розстрілював ворота «зелено-білих».

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024: відбулось жеребкування Попереднього раунду

Подвоїли перевагу господарі паркету після перерви. Лише з другої спроби гарматним ударом під поперечину відзначився Микола Білоцерківець.

Не скажу, що наша команда не мала моментів. Їх було менше чим у «Продексіма» , але вони були. У першій 20-ти хвилині міг забивати Віталій Радевич, після перерви супершанс втратив Писько.

До речі, саме Ярослав став автором єдиного голу в «Енергії», вдало замкнувши передачу Віталія Танського.

Приблизно за 5-ть хвилин до завершення першої серії протистояння Валерій Легчанов взяв тайм-аут, після чого Сергій Коваль вийшов у футболці п’ятого польового гравця. Свій момент «енергетики» таки зуміли створити, але вдало за господарів зіграв їхній воротар Кирило Ципун.

«Продексім» переміг – 2:1, повів у серії – 1:0 й вже завтра на суперників очікує друга гра. Надіємося, що львівська команда зуміє зробити правильні висновки від поразки й візьме реванш перед іграми у Львові.

Початок другого поєдинку фінальної серії о 12 годині.

Поки що ж, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішній грі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*