Ганьба Укрзалізниці або знову чотири вагони - Блог про Львів

Ганьба Укрзалізниці або знову чотири вагони

4 вагони

Далі будемо говорити на тему транспорту, а точніше нашої улюбленої Укрзалізниці. Скільки не чую від керівників цієї організації нарікання на те, що все навкруги збиткове, постійно треба підвищувати оплату за проїзд і так далі.

Проте, вони ніколи не говорять про свою наглість. Іншими словами ці дії не назвеш. Вже неодноразово чув нарікання від людей, особливо перед та пенсійного віку, які не можуть заїхати на дачу чи кладовище щоб віддати шану своїм родичам.

Хочете живий приклад? Ви його отримаєте.

Отже, свято Великодня, наступного дня другий день свят, поливаний понеділок, чи як там його називають. Звісно, що багато людей їде на свята чи просто щоб віддати шану родичам, яких вже немає з нами.

Дехто з пенсіонерів чекає цього дня з нетерпінням. Що на них чекає?

Близько 9 години ранку, електричка Львів – Мостиська, на пероні людей стільки, що яблуку нема де впасти. Що робить Укрзалізниця? Вони знущаються з людей і подають, увага (!) 4 вагони. Де таке можливо? Це ж святковий день, а не середина тижня, коли ніхто не їде.

Наслідки плачевні. Люди не можуть сісти у вагон, діти плачуть, не знати що робити й це при тому коли на вулиці не грудень місяць. Заходиш у вагон, то можна й зомліти.

Також читайте:   Вже на початку травня у Львові розпочнеться будівництво метрополітену

Вирушаєш в дорогу, зупинка «П’ятий парк». Як ви думаєте тут люд також сідає? Та, звісно, що люд сідає. Вони теж хочуть їхати, але не можуть. Ніхто ж не виходить. Знущання залізниці переходить межі, коли якась пані починає горланити що в неї між ногами якийсь пес.

Скажіть, у цивілізованій країні таке можливо? Питаємо Укрзалізницю чому так? Відповідь, збитковість. То або зніміть нафіг ці всі потяги нехай люд думає як добиратися у свої населені пункти іншими можливими шляхами або ж не знущайтеся з людей.

Не здивувався, коли сьогодні зранку люди перекрили залізницю в Пустомитах. Знову приїхав потяг із чотирма вагонами й народ просто не міг залізти у вагони.

Залізниця ж й на далі горланить ніби треба піднімати оплачу за проїзд, все збиткове й так далі.

Реалії… То маршрутка не їде, бо водію не вигідно їхати, то потяг із 4-а вагонами. Так нехай ще з одним приїдуть і відправлять його на запасну колію.

Ганьба просто. Іншими словами не скажеш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*