Ватерпольне “Динамо” достроково вибороло звання чемпіона України - Блог про Львів

Ватерпольне “Динамо” достроково вибороло звання чемпіона України

Вчора, 26 травня, у басейні «СКА» (вул. Клепарівська, 39 А) продовжився шостий, завершальний тур чемпіонату України з водного поло.

Для того, щоб після дворічної перерви стати чемпіоном місцевій команді львівському «Динамо» потрібно було перемогти свого суперника «НТУ-ХПІ» з Харкова.

Переглянувши першу гру підопічних Олексія Шведова («Динамо» перемогло ВК «Маріуполь»), був більш чим впевненим, що необхідну звитягу таки вдасться здобути. Для чого все відкладати на останню гру з основним конкурентом «Збірною Харківської області»? У ній може бути все що завгодно.

Зрештою так і сталося. Суперник чинив опір нашій команді лише у першому періоді, а потім посипався. Головною інтригою зустрічі була не перемога «Динамо», а те, чим зуміє суперник забити принаймні один гол. Глядачі на трибунах, яких зібралося достатньо таки багато, усіляко підтримували своїх улюбленців.

Приємно, що серед них було багато жінок. Все-таки, люблять у нашому місті такий вид спорту як водне поло.

Також читайте:   Юлія ТИТОВА: «Сила збірної України була у зіграності гравців та взаєморозумінні»

Повертаючись до гри скажу, що харків’янам таки вдалося забити гол. Зробили вони це з пенальті. Хоча, до цього воротар львівської команди зробив велику кількість сейвів.

У підсумку, «Динамо» перемогло свого суперника з рахунком – 21:1 й достроково стало чемпіоном України.

Тому, сьогоднішня гра зі «Збірною Харківської області» турнірного значення вже не має. Тим не менше, всіх любителів водного поло «динамівці» запрошують на цю гру, яка розпочнеться о 13 годині 15 хвилин.

Окрім битви двох найсильніших команд чемпіонату на всіх присутніх очікують конкурси, призи, нагородження команд, а також хороший настрій.

Перед товариською грою між Львовом та Харковом відбудеться гра за «бронзу» чемпіонату, в якій поміряються силами згадуваний вище харківський «НТУ-ХПІ» та ВК «Маріуполь». На даний час маріупольська команда випереджає свого суперника на три очки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*