Водне поло. Львівське “Динамо” без 32 хвилин чемпіон - Блог про Львів

Водне поло. Львівське “Динамо” без 32 хвилин чемпіон

Водне поло у Львові

Вчора, 25 травня, у львівському басейні «СКА» розпочався шостий тур чемпіонату України з водного поло. Приємно, що за найвищі місця цього виду спорту змагається й місцева команда «Динамо».

Перед завершальним туром стало зрозуміло, що динамівцям аби вибороти титул найкращої команди країни треба здобути перемоги над двома аутсайдерами змагань ВК «Маріуполь» та «НТУ-ХПІ Харків». Тоді, недільна гра проти конкурента за пальму першості «Збірної Харківської області» буде лише простою формальністю.

Саме на перший день шостого туру чемпіонату завітав ваш автор.

Враховуючи той факт, що матчі проходили у будній день, на поєдинки з водного поло завітала достатньо велика глядацька аудиторія. Все-таки, цей вид спорту є рідкісним для нашого міста. Команда ніби є, але матчі проходять настільки рідко, що багато хто й не знає що взагалі таке існує. Плюс рівень конкурентоспроможності бажає бути значно кращим.

Хто не в курсі, в Україні є дві сильні команди львівське «Динамо» та «Збірна Харківської Області», які між собою ще грають на рівних. Решта ж суперників просто «виносять» в одну торбу. Тим не менше, львівський тур розпочався й у першому поєдинку між собою зустрілися дві харківські команди: «Зб. Харківської області» та «НТУ-ХПІ Харків».Боротьби як такої в цьому протистоянні не вийшло. «Збірники» на три голови сильніші від свого суперника й логічно, що саме ця команда й здобула переконливу перемогу – 21:6.

Також читайте:   Водне поло. Чемпіонат України. Львівське "Динамо" двічі поступається харківському "Слобожанцю" у фінальній серії

Опісля цієї гри розпочався матч між нашим «Динамо» та ВК «Маріуполь». Тут також не було інтриги. Суперник чинив належний опір «динамівцям» лише на початку гри, а потім посипався.
Інколи складалося таке враження, що гості приречені й лише думають як найшвидше завершити цей матч. Дива не сталося, «Динамо» перемогло – 20:3 й для того, щоб достроково стати чемпіоном львівській команді треба сьогодні перемогти «НТУ-ХПІ Харків».

Цей двобій розпочнеться у басейні «СКА» (вул. Клепарівська, 39а) о 19 годині 15 хвилин. Перед тим, о 18 годині розпочнеться гра між ВК «Маріуполь» та «Зб. Харківської області».

А в неділю, 27 травня, на любителів водного поло очікує головне блюдо туру у Львові матч між двома лідерами.

Гра між львівською та харківською командами розпочнеться о 13 годині 15 хвилин. Перед цим о 12:00 у матчі за «бронзу» зустрінуться ВК «Маріуполь» та «НТУ-ХПІ Харків».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*