Воробус відвідав “Кубок факультету ТУСО” у Львівському торговельно-економічному університеті - Блог про Львів

Воробус відвідав “Кубок факультету ТУСО” у Львівському торговельно-економічному університеті

Чемпіони

Сьогоднішній день для Воробуса відзначився не лише походеньками на роботу, а й відвідинами рідного університету.

У день п’ятниці, 17 травня, у спортивному залі львівського торговельно-економічного університету відбулися змагання з футзалу на «Кубок факультету ТУСО».

Взяли участь у бліц-турнірі чотири команди, а саме: Львівський коледж економіки й права, Львівський коледж індустрії моди, школа №40 м. Львова та господарі турніру факультет ТУСО ЛТЕУ.

Перед тим, як перейти до огляду матчів, кілька слів про організацію свята футболу. Приємно бачити, що такий вид спорту як футзал розвивається на студентському рівні. Турнір було організовано на високому рівні.

Приємно що за Воробуса на святі теж не забули, а запросили заздалегідь.

Дівчата

Далі ж мене здивували. П. Орест Шумський, який вів це свято, представив мене учасникам змагань та вболівальникам. Ваш автор не розгубився й побажав гравцям поважати один одного й нехай переможуть дійсно найсильніші.

Воробус на турнірі

Повертаючись до футбольних баталій скажу, що півфінальний поєдинок (матч смерті) між Львівським коледжем індустрії моди та господарями паркету став справжньою окрасою бліц-турніру.

Також читайте:   І знову ми чекаємо на олімпійський футзал (частина четверта)

У цій грі було все: боротьба на кожному клаптику майданчика, чудові атаки, голи, підтримка фанів й трилер останніх хвилин. Ведучи у рахунку, гравці ЛТЕУ примудрилися програти. Їх розчаруванню не було меж, чого не скажеш про суперника.

Футзалісти коледжу індустрії моди відстояли у першому таймі, а в другій 15-ти хвилинці шокували свого суперника. Підсумок – 3:2 на користь цієї команди.

У матчі за третє місце та у фіналі було не так цікаво. Розлючені після поразки у півфіналі футзалісти ЛТЕУ у грі за «бронзу» розгромили коледж економіки та права – 16:2, а у битві за «золото» коледж індустрії та моди був сильнішим за школу №40 – 7:2.

Після завершення поєдинків відбулося нагородження чемпіона та призерів турніру. Команди отримали медалі, кубки.

Індивідуальними нагородами також було відзначено:

Найкращий воротар – Руслан Малиновський (коледж індустрії моди)
Найкращий бомбардир – Тарас Лисенко (ЛТЕУ). На його рахунку 9-ть забитих голів.

Спільне фото

«Спорт стає засобом виховання тоді, коли він є улюбленим заняттям кожного».

В.А.Сухомлинський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*