“8 подруг Оушена”

Продовжуємо розвивати рубрику «Фільми та телепередачі». І сьогодні розповім про те, як я ходив на прем’єру фільму «8 подруг Оушена».

Що це за фільм, жанр, актори, сюжет та багато іншого читайте далі.

«8 подруг Оушена» – це виробництво такої країни як США, 2018 року випуску. Прем’єра у світі відбулася 6 червня, в Україні – 14 червня.

За жанром цей фільм бойовик, комедія, кримінал.

Бюджет достатньо такий великий й складає 70 мільйонів доларів.

Тривалість – 110 хвилин.

Вікових обмежень як таких нема. Його можуть дивитися всі охочі.

Режисер: Гері Росс

Актори: Сандра Буллок, Ріанна, Енн Хетеуей, Хелена Бонем Картер, Мінді Кейлінг, Метт Деймон, Деміен Льюїс, Джеймс Корден, Кеті Холмс, Річард Армітедж, Кейт Бланшетт, Олівія Манн, Дакота Фаннінг, Сара Полсон, Кім Кардашьян.

Середня ціна квитка складає від 80 гривень й вище. Скажімо, сьогодні, у день глядача багато кінотеатрів Львова надають своїм відвідувачам суттєві знижки.

Також читайте:   Астрал

Сюжет:

Виявляється в Денні Оушена є сестра, яка вийшла з в’язниці й збирає команду щоб викрасти діаманти з оціночною вартістю 150 мільйонів доларів. За час перебування за гратами Деббі все продумала й тепер найголовніше завдання – знайти людей для виконання задуманого.

Ці люди є різними, інколи саме вони викликають сміх. А те, як викрадають діамант мене дуже повеселило. Сюжет, особливо в кінці, дуже цікавий.

Чи буде продовження? Враховуючи попередні частини про Оушена, звичайно що будуть і «9 подруг Оушена» і «10 подруг Оушена».

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «8 подруг Оушена» поставлю балів 7 із 12-ти. Фільм цікавий, дивитися його достатньо таки легко, чого екстраординарного там не відбувається.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «8 подруг Оушена»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*