Чемпіонат Іспанії: «Мовістар Інтер» вдруге здолав «Барсу» - Блог про Львів

Чемпіонат Іспанії: «Мовістар Інтер» вдруге здолав «Барсу»

Інтер Мовістар

Чинні чемпіони Іспанії максимально близькі до захисту титулу.

Після важкої та виснажливої першої гри фінального протистояння більш хороший настрій мав бути у «Мовістар Інтера». Нагадаємо, що у першому матчі підопічні Хесуса Веласко виграли у доданий час з рахунком 4:2.

Тому, логічно, що у «інтеристів» був хороший стимул для того, щоб виграти другий домашній поєдинок фінальної серії. А от каталонцям треба було вирішувати іншу задачу. Їм треба було перемагати, щоб потім точно двічі зіграти на рідному майданчику і, можливо, саме там вирішити питання про чемпіонство.

Однак, незважаючи на бажання обох команд перемогти у цій дуелі за будь-яку ціну, перший тайм пройшов у більш-менш обережній грі. Однак, навіть за такого перебігу подій моменти у обох воріт все-таки виникали, тому у Хесуса Ерреро та Пако Седано іноді виникала робота. Але обидва голкіпери вправно виконували свою роботу та зберігали свої ворота у недоторканості. Так було майже до кінця першого тайму, поки Феррао не відкрив рахунок у цій грі. Здавалось, що «Барселона» виграла першу 20-хвилинку, але тут далося взнаки те, що протягом тайму підопічні Андреу Плази назбирали командних фолів. В результаті незадовго до перерви це далося взнаки, коли «Інтер» отримав право на 10-метровий, а Гадейя його впевнено реалізував. Тому, на перерву обидві команди пішли за рівного рахунку на табло «Пабеллон Хорхе Гарбахоса».

Втім, ці два голи, які були забиті наприкінці першого тайму, додали імпульсу грі вже у таймі другому. Обидві команди – і «Інтер», і «Барселона» – могли неодноразово вийти вперед, але Пако Седано та Хесус Ерреро продовжували дивувати публіку своїми запаморочливими «сейвами». Хоча по ходу другого тайму «Інтер» виглядав трохи гостріше. Чого варті бодай би ті моменти, які були у Даніеля, Елісандро, Поли. Однак, у «блаугранас» також було, чим відповісти. Наприкоад, можна згадати могутній удар Серхіо Лосано впритул, з яким впорався Хесус Ерреро, а також небезпечні нагоди у того ж таки Феррао або у Дієго. Однак, все перевернулося догори дригом після того, як на 34-й хвилині стався епізод, який багато в чому вплинув на перебіг матчу. Неузгодженість Айкардо та Пако Седано призвела до того, що 2-й номер «синьо-гранатових» у підсумку став автором автоголу. Після цього Айкардо спробував забити вже у чужі ворота, однак Хесус Ерреро впорався з його ударом. «Барса» намагалася йти вперед великими силами, однак у той же момент вона цілком реально могла пропустити у свої ворота ще раз. Врешті-решт, каталонці перейшли на гру з п’ятим, але тут вже настав зірковий час Рікардіньйо. Якщо перша спроба зіркового португальця влучити у порожні ворота була невдалою, то з другої «R10» все-таки зробив рахунок 3:1 на користь «Інтера». А за кілька миттєвостей Пола, класно зігравши індивідуально, переграв Пако Седано і фактично зняв усі питання щодо переможця у цій грі. Однак, останнє слово все-таки було за «блаугранас», які змогли забити після розіграшу зайвого гравця. Це зробив Ескердінья. Але оскільки до фінальної сирени залишалось лише п’ять секунд, то часу на порятунок у «Барселони» вже не було. 4:2 – перемоги «інтеристів».

Також читайте:   Футзал. Друга ліга Львова. "Нові імена" 2:0 "Форсаж" (Воробус грає третю гру поспіль на "нуль")

«Мовістар Інтер» – «Барселона Ласса» – 4:2
Голи: Гадейя (20 – з дабл-пенальті), Айкардо (34 – автогол), Рікардіньйо (38), Пола (39) – Феррао (19), Ескердінья (40)
Рахунок у серії – 2:0

Третій матч фінальної серії плей-оф чемпіонату Іспанії відбудеться 14 червня у Барселоні. Якщо «Мовістар Інтер» переможе в цій грі, то він захистить свій чемпіонський титул.

5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*