Чемпіонат Італії: «Аква&Сапоне» робить серйозну заяву на «скудетто»

Чемпіонат Італії

Хет-трик Рафіньї не допоміг «Лупаренсе» уникнути поразки.

У чемпіонаті Італії відбувся третій матч фінальної серії плей-оф. Після того, як у другій грі «Аква&Сапоне» у драматичному поєдинку здобула перемогу над «Лупаренсе», Бертоні та компанія явно перебували у хорошому настрої, тому були не проти порадувати тепер і рідних вболівальників. І це їм вдалося.

Перш за все, відзначимо, що перший тайм видався фактично провальним для «Лупаренсе». По перше – чемпіони Італії протягом стартової 20-хвилинки вже програвали 0:2. До того ж, проблем додало і вилучення на 16-й хвилині Віктора Мело, який отримав другу жовту картку. Єдиний позитив для «вовків» був у тому, що їм вдалося вистояти дві хвилини у меншості і не пропустити ще. І це, вочевидь, давало гостям деяку надію на порятунок.

Можливо, цей момент трохи привів до тями гравців «Лупі». Адже на початку другого тайму Рафінья зміг скоротити відставання «вовків» до мінімуму. Але потім на майданчику було видно тільки одну команду – «Аква&Сапоне». Спочатку Жонас відновив перевагу своєї команди у два м’ячі, а заодно і оформив дубль. А вже потім його партнери зробили рахунок 5:1 на користь «А&С». Здавалося, що перемога фактично в кишені у господарів майданчику, але проти цього був Рафінья. Йому двічі вдалося вразити ворота Маммарелли. І, можливо, якби у «Лупаренсе» було більше ігрового часу, то можливо, глядачі на трибунах змогли би побачити «камбек», ідентичний тому, який створила у минулій грі «Аква&Сапоне». Однак, на радість місцевих тіффозі, «А&С» вдалося зберегти перевагу в два м’ячі та у підсумку перемогти «Лупаренсе». Ця звитяга допомогла господарям майданчику зробити серйозний крок на шляху до «скудетто».

Також читайте:   І знову ми чекаємо на олімпійський футзал (частина п'ята)

«Аква&Сапоне» – «Лупаренсе» – 5:3

Голи: Де Олівейра (10), Жонас (15, 26), Бокао (29), Бертоні (34) – Рафінья (23, 35, 38)
Попередження: Віктор Мелло (3), Джефферсон (23), Хесуліто (36)
Вилучення: Віктор Мелло (16 – повторне попередження)
Рахунок у серії – 2:1

Наступний матч фінальної серії відбудеться 6 червня на майданчику «Аква&Сапоне». Початок о 21.45 за київським часом.

5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*