Коли дощ не завада - Блог про Львів

Коли дощ не завада

Дощ

Сьогодні надворі, 14 червня, четвер, літо у розпалі. Здається можна насолоджуватися промінчиками сонця, ходити у шортах чи на короткий рукав, але це не так.

Справа у тому, що ранок цього дня зустрів львів’ян та гостей міста дощем, й не просто дощем, а рясним дощем. Ще зі вчора почалися опади, які якщо й припиняються., то на кілька хвилин.

Вони минають й починається знову. Навіть ваш автор, який не дуже любить носити з собою парасолі, змушений був її взяти. Що цікаво, але температура повітря суттєво не знижується. 18 градусів з позначкою «плюс» – це якраз те, що треба при такій погоді.

Що кажуть синоптики? Опади якщо й припиняться, то вже завтра в районі обіду. Вихідні ж обіцяють бути сонячними.

Все це добре, але я був би не я якби не вставив сюди своїх «5 копійок».

Так ось, з року в рік говорю людям що ніколи не треба просити дощу. Якщо буде треба, то він сам почне падати. А то просять, просять, городи сухі й так далі. Як ви думаєте, що відбувається потім? Правильно, дощ починає падати кілька днів підряд й вже цей народ просить щоб він припинився бо все буде гнити.

Також читайте:   Про короВАвірус, проблеми велосипедистів й апогей футзального сезону

Особисто ваш автор полюбляє дощ. По-перше, коли є опади, то є чим дихати як на вулиці, так і в приміщенні. Коли ж така спека, яка була кілька днів тому, то у людей починає боліти голова, їм складно переміщатися по вулиці. Невже ви любите таке погоду?

А ще дощ – це ознака того, що ми не помремо від посухи. Все має бути у міру. Жарти жартами, але не треба ніколи нічого просити у матінки-природи. На все воля Божа. Як буде, так і буде.

Це пост завершу хорошою пісенькою про дощ. Виконує її співачка Світлана Весна:

Не депресуйте, сприймайте все з позитивом, адже життя таки як не крути – прекрасне.

P.S. Детальний прогноз погоди можна спостерігати на сайті пана Марсело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*