На вихідних у Львові визначать володаря Кубка України по водному поло - Блог про Львів

На вихідних у Львові визначать володаря Кубка України по водному поло

Кубок України

Продовжуємо й далі будемо говорити на тему спорту.

Хто з Вас, читачі блогу, любить такий вид спорту як водне поло? Можливо й багато є таких. Але, так, як у нас часто відбуваються змагання, дехто й може не знати про них.

Найближчих вихідних, 23 та 24 червня, у Львові офіційно завершиться сезон поєдинками за кубок. Протягом двох днів чотири команди, а саме: львівське «Динамо», «Зб. Харківської області», харківський «НТУ-ХПІ» та «ВК Маріуполь» визначать володаря трофею.

Цього сезону визначення переможця відбуватиметься за іншим сценарієм. Якщо минулого року кожен грав з кожним, то цього було вирішено провести «Фінал чотирьох». Спершу будуть зіграні півфінали, а потім матч за третє місце та фінал.

Головних фаворитів змагань, звісно, що розвели по турнірній сітці.

Також читайте:   Стрибки з жердиною. 20-річний рекорд Сергія Бубки побито!!!

Розклад матчів на суботу, 23 червня

18:15 «Зб. Харківської області» – ВК «Маріуполь»
19:30 «Динамо» – «НТУ-ХПІ»

Неділя, 24 червня

11:30 матч за третє місце
13:00 фінальний поєдинок

Розклад

Ваш автор обов’язково відвідає цю подію й свої враження викладе на цьому ресурсі. Поки спортсмени готуються, скажу ще кілька слів про майбутні матчі.

Отже, так виглядає, що у боротьбі за трофей зіграють чинний чемпіон України львівське «Динамо» та «Зб. Харківської області». У неділю на каналі «Xsport» навіть запланована пряма трансляція.

Також органзітори обіцяють людям, які прийдуть на вирішальні матчі, участь у розіграші цінних подарунків. В останньому турі чемпіонату, зокрема, розігрувалися годинники, футболки, блокноти, диски й так далі. Як буде цього разу?

Принаймні розіграш призів обіцяють.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*