Воробус зіграв за “збірну журналістів” на турнірі у Винниках - Блог про Львів

Воробус зіграв за “збірну журналістів” на турнірі у Винниках

Воробус на турнірі

Як відомо, 6 червня, у світі відзначали міжнародний день журналіста. Саме цьому святу федерація футболу Львівської області й присвятила турнір, який відбувся на штучному полі біля стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках.

Взяло участь у цих змаганнях чотири команди, а саме: «збірна федерації футболу Львівщини», «Реальний футбол», «Перший Західний» та «збірна журналістів» за яку й виступав ваш автор.

У першому матчі наша команда не відчула супротиву в грі проти «Реального футболу». Опісля ж була «бита» команда «Першого Західного».

Окрасою змагань став наш матч проти збірної федерації футболу Львівщини. Десь так і розумів, що саме ця гра стане битвою за «золото». Так воно згодом і сталося.

Поєдинок став справжньою окрасою турніру. Шкода лише, що ми його програли. Хоча. По ходу гри збірна журналістів перемагала, впевнено вела гру. Провал відбувся на початку другого тайму, коли наші гравці відійшли від схеми по якій грали у першому таймі. Плюс до цього всього ми не правильно помінялися.

Суперник нам цього не простив. Хет-трик на свій рахунок записав найкращий рефері України сезону що минув Юрій Можаровський. Після перерви він був справжнім лідером своєї команди на полі.

Також читайте:   Доля людини

У підсумку, поразка збірної журналістів із рахунком – 1:4.

Якщо зробити аналіз, то вважаю, що ми просто не грамотно зіграли в другому таймі. Десь на першому голі міг виручити команду й ваш автор. Проте, цього зробити не зумів. Футзал динамічна гра й тут все вирішують миттєвості.

Якщо підводити підсумки турніру загалом, то хочеться подякувати представникам федерації футболу Львівської області, які зуміли організувати такий турнір. Змагання потрібні й будемо сподіватися, що вони будуть відбуватися на постійній основі. Також хочеться, щоб склад учасників кожного року збільшувався.

Від цього виграють як учасники змагань, так і люди, які приходять за нас вболівати.

Повертаючись до турніру скажу, що після змагань відбулося офіційне нагородження та фуршет на якому журналістам було про що поговорити.

Гра завершилася й журналістам треба братися за роботу. До речі, цілком ймовірно, що взимку свій турнір проведе Асоціація футзалу Львівщини.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*