Жіноча збірна України обмінялася перемогами з італійками - Блог про Львів

Жіноча збірна України обмінялася перемогами з італійками

Жіночий футзал

Жіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну Італії.

Підопічні Олега Шайтанова тричі вразили ворота «Скуадри адзурри».

Жіноча збірна України у італійському Фонді, що знаходиться за сто кілометрів від Риму, зіграли перший з двох запланованих поєдинків проти національної жіночої збірної Італії. Приємно, що у цій грі підопічні Олега Шайтанова здобули перемогу. Спочатку наприкінці першого тайму представниця столичного «IMS-НУХТ» Олена Павленко відкрила рахунок. А на початку другої половини зустрічі відзначилась наша єдина «легіонерка» – Юлія Форсюк. А незадовго до екватору другого тайму Таїсія Бабенко з полтавського «ПЗМС» забила третій м’яч нашої збірної. Як виявилося згодом, він став переможним. Отже, перемога наших дівчат з рахунком 3:0. Зазначимо, що це перша перемога для нового наставника нашої збірної Олега Шайтанова, який, таким чином, вдало дебютував на новій посаді.

Товариський матч № 1
Італія (жінки) – УКРАЇНА (жінки) – 0:3
Голи: Павленко (18), Форсюк (22), Бабенко (28)

Наступного дня жіноча збірна України програла «Скуадрі адзуррі» у другій товариській грі.

Також читайте:   Футзал. Україна - Польща. Дурдом, а не організація поєдинку...

На жаль, підопічним Олега Шайтанова не вдалося здобути другу перемогу поспіль

Національна жіноча збірна України провела другий товариський матч проти національної жіночої збірної Італії. Враховуючи те, що напередодні підопічні Олега Шайтанова здобули перемогу з рахунком 0:3, були сподівання, що і у другій грі проти «Скуадри адзурри» «синьо-жовті» зможуть взяти позитивний результат. Але, на жаль, цього не сталося. Хет-трик Аріанни Помпозеллі призвів до того, що збірна Італії взяла реванш з таким же рахунком – 3:0.

Наставник жіночої збірної України Олег Шайтанов прокоментував для «5х5» підсумок другої гри:

– Якщо чесно, за цю поразку абсолютно не соромно. Просто італійки реалізували свої моменти, а ми – ні. Мабуть, свій ліміт реалізованих нагод ми використали у першому матчі, тому нам трохи не пощастило. Втім, нехай краще не щастить у товариських поєдинках, ніж під час відбору на жіночий чемпіонат Європи.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*