Ігор Москвичов: «Все майже так, як і минулого року» - Блог про Львів

Ігор Москвичов: «Все майже так, як і минулого року»

Ігор Москвичов

Асистент головного тренера «Продексіму» – про календар Основного раунду ліги чемпіонів.

Як відомо, на початку липня відбулось жеребкування Основного раунду футзальної Ліги чемпіонів, де гратиме херсонський «Продексім». Нагадаємо, що за підсумками цього жеребкування «мельники» потрапили до групи 2, де гратимуть сербський «Економац», чеський «ЕРА-ПАК» та чинний володар Кубку УЄФА – іспанський «Мовістар Інтер». Всі поєдинки цієї групи проходитимуть у сербському Крагуєваці. А сьогодні став відомий календар матчів херсонців на цій стадії Ліги чемпіонів.

3 жовтня.
«Мовістар Інтер» (Іспанія) – «ПРОДЕКСІМ» (УКРАЇНА)

4 жовтня.
«Економац» (Сербія) – «ПРОДЕКСІМ» (УКРАЇНА)

6 жовтня.
«ПРОДЕКСІМ» (УКРАЇНА) – «ЕРА-ПАК» (Чехія)

«5х5» вдалося додзвонитись до асистента головного тренера «мельників» Ігоря Москвичова та поспілкуватися з ним щодо календаря матчів Основного раунду.

– Про календар та про суперників можу сказати, що у нас все практично повторюється з минулорічним Основним раундом Ліги чемпіонів. Хіба що «ЕРА-ПАК», як на мене, є більш сильним за «Нікарс». А так – майже все ідентично. – одразу охарактеризував календар «Продексіму» Ігор Євгенович.

– Перший матч – і одразу проти чинного володаря Кубку УЄФА. Як тренерський штаб буде налаштовувати своїх підопічних на гру проти такого суперника, і чи вдасться уникнути мандражу?
– Наш головний тренер, Жоао Карлос Барбоза, знає, як готуватись до поєдинків з таким суперником, і підготовка вже йде. Щоправда, мабуть, при цьому в нас, можливо, буде один мінус у підготовці, але наразі не буду про це розповсюджуватись. Однак, водночас відзначу, що зіграти проти такої команди, як «Мовістар Інтер» – це дуже почесно. Ми давно хотіли зіграти з цією командою, і ось наше бажання здійсниться.

– «Продексім» знову гратиме з «Економацем», і знову – у Сербії. Чи дасться взнаки минулорічний досвід протистояння з цією командою? І чи готові тепер «мельники» грати не тільки проти «Економаца», а й проти його вболівальників?
– Якщо чесно, хотілося б грати не у Сербії, а в іншій країні, з іншими командами. Але жереб знову визначив дя нас у якості суперника «Економац». Тому, будемо грати проти чемпіонів Сербії, ми готові протистояти як «Економацу», так і його вболівальникам.

Також читайте:   "Енергія" розгромила "Сокіл" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України

– Третім суперником «Продексіму» в рамках Основного раунду буде чеський «ЕРА-ПАК». Команда, яка багато років грає майже однім і тим же складом. У той же час у «Продексімі» відбулось оновлення складу. Враховуючи ці обставини, у кого в цій грі може бути перевага?
– З одного боку – коли команда зіграна та багато років грає одним складом – це добре. Але з іншого боку – я вважаю, що і у нас є свої сильні сторони. Ми для того і запрошували молодих гравців з «Урагану», щоб підсилити нашу команду. Тому, ми спробуємо скористатися своїми сильними сторонами.

– У минулому році «Продексім» за підсумками Основного раунду посів у своїй групі третє місце та вийшов до Елітного раунду. Чи по силах херсонській команді посісти як мінімум другу сходинку?
– Я вважаю, що у нашій групі всі команди є рівними, за винятком «Мовістар Інтера». Думаю, якщо ми спробуємо зіграти у свою гру з «Економацем» та «ЕРА-ПАКом» та здобути перемоги, то такий результат є цілком реальним. Тим більше, досвід ігор на такому рівні у нашої команди вже є.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, 5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*