Секрети Viber. Частина друга - Блог про Львів

Секрети Viber. Частина друга

Секрети

Продовжуємо знайомити наших читачів із секретами популярного месенджера під назвою – viber.

Про перші п’ять ми розповідали у минулих публікаціях, далі нові:

1. Видалити назавжди відправлене повідомлення

Ви випадково відправили повідомлення і вирішили, що його потрібно видалити у співрозмовника, навіть якщо воно вже ним прочитано. Це можливо для будь-якого відправленого вами повідомлення незалежно від дати відправлення. Просто натисніть і утримуйте на такому повідомленні, поки не з’явиться меню. Вибираємо «Видалити усюди» і повідомлення більше ніхто не зможе прочитати, ні ви, ні тим більше співрозмовник.

2. Особливість секретних чатів

Якщо ви вирішили поділитися з кимось таємницею, дуже особистою інформацією, але переживаєте, щоб її нікому не відправили. Не переживайте, адже повідомлення з секретного чату можна переслати.

Якщо все ж побоювання залишилися, тоді можна встановити таймер для видалення повідомлень. Після його установки всі прочитані повідомлення будуть знищені, як з вашого смартфона, так і зі смартфона одержувача.

Користувачі Android в секретному чаті не можуть зробити скріншот листування. У користувачів iPhone скріншот вийде, але ви про це одразу ж дізнаєтеся з отриманого повідомлення.

Секретні чати відзначені в списку значком замка. Їх можна приховати із загального списку встановивши спеціальний PIN-код.

Також читайте:   Печемо пампухи з Воробусом

3. Потрібний чат завжди на першому місці

У вас безліч різних листувань і підписок у вайбері й ви губитеся в пошуках потрібного чату. Такий чат можна закріпити і він буде завжди серед перших у списку. Для його закріплення знайдіть потрібний чат або підписку у вайбері і тривалим натисканням на ньому викличте меню, потім виберіть пункт – «Закріпити чат».

4. Відправити розташування

Ви домовилися про зустріч з друзями і ніяк не можете їх знайти. Надішліть ваше місце розташування через Viber і вони самі вас знайдуть. Запит місцезнаходження відбувається тільки в той момент, коли ви відкриваєте додаток для чату. Відправлені дані можна буде відкрити в будь-якій карті. Для відправлення потрібно в самому повідомленні натиснути Ще … і вибрати “Відправити розташування”.

Також вайбер вам запропонує відвідати цікаві місця, які поруч з вами.

5. Два додатки Viber на одному телефоні

Часто користуючись декількома номерами телефонів, не хочеться змішувати всі контакти воєдино. Розділити їх можна встановивши два вайбери.

Ви запитаєте чи це можливо? Цілком.

Як це зробити можна прочитати тут.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*