В’їзд у тунель кохання став платним - Блог про Львів

В’їзд у тунель кохання став платним

Тунель кохання

Черговий день розпочався, сподіваюся буде він не дощовим. Як і у попередні дні, сьогоднішній частково знову буде присвячений темі туризму. Літо ж надворі.

Коли як не зараз треба подорожувати. Не думайте ніби в Україні нема цікавих місць для відпочинку. Вони також існують, лише треба мати бажання їздити.

Одним із місць де вартує побувати є український тунель кохання. Знаходиться він біля села Клевань Рівненської області.

Тунель кохання має ботанічний феномен. Що це означає? Тут проходить залізнична колія від селища Клевань до Оржів. В останньому розташований деревообробний завод й час від часу туди їздить потяг.

Читав в інтернеті ніби інтервал руху тричі на добу. Хоча, спілкуючись із місцевими жителями, зрозумів це не так. Особисто мені показували світлини де по тунелю суцільні зарослі.

Загальна протяжність феномену близько чотирьох кілометрів. По його боках окрім дерев є болото, тому треба бути обережним у цих місцях.

Також читайте:   Похід Воробуса і компанії на зимову Говерлу. Частина перша

Але, й це ще не все. Від вчорашнього дня, 16 липня, в’їзд у ці місця став платним. Відповідне рішення було ухвалено Клеванської селищною радою.

Щоб заїхати сюди на транспорті пасажиромісткістю від однієї до п’яти осіб, треба викласти з власної кишені 20 грн, від шести до 20 осіб – 50 грн, від 21 людини – 100 грн.

Чи є категорії людей, які зможуть заїхати сюди безкоштовно? Звичайно, що так. Такими є мешканці Клеванської об’єднаної територіальної громади, учасники антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Решті ж людей треба буде платити.

Є ще нюанс, як можна відвідати Тунель Кохання безкоштовно. Це можна зробити або пішки або ж на велосипеді.

Нижче пропоную переглянути кілька світлин із цього чудового місця:

Тунель

По тунелю

Зарослий

Екскурсія тунелем кохання

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*