24 – серпня концерт “Океан Ельзи” у місті Києві - Блог про Львів

24 – серпня концерт “Океан Ельзи” у місті Києві

Океан Ельзи

24 серпня, 2018 року в місті Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться концерт на який прихильники музики очікують з величезним нетерпінням. Справа у тому, що після річної перерви на сцену повертається відомий не лише в Україні, а й у світі гурт «Океан Ельзи».

Якою буде програма свята музики, хто буде спеціальним гостем концерту, ціни на квитки та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо з програми. Отже, на концерті в День Незалежності нашої країни можна буде почути як старі пісні, так і нові. Соліст гурт Святослав Вакарчук часу не гаяв, а під час творчої відпустки записував нові пісні й навіть випускав кліпи. Як приклад, композиція «В Небо Жене» та «Без Тебе».

Очікується, що концерті пролунають й зовсім нові пісні, які мають увійти в новий студійний альбом над яким гурт вже давно працює.

Щодо спеціального гостя, то вже відомо хто це буде. Ним став гурт – “ДахаБраха”. Соліст «О. Е.» прокоментував запрошення музикантів наступним чином:

Також читайте:   Заспівай у Воробуса-2: минає тиждень голосування

“Ми раді виступати на одній сцені з унікальним музичним колективом, який вже став одним із символів України в світі. Я дуже люблю їх творчість. Їх виступи, на яких я був – серед найкращих моїх концертних спогадів”».

То ж, прихильники музики зможуть почути не лише пісні улюбленого гурту, а й популярного Етно-гурту.

Ціни на перепустки та де їх можна придбати?

Придбати квитки можна на сайті .

Ціни коливаються від 550 гривень та вище. ЗвісноЮ що найдорожче – це сидіти на центральній трибуні або ж перебувати під час концерту у першій фан-зоні.

Відкрию завісу таємничості. Ваш покірний планує відвідати концерт у місті Києві й само собою опісля нього поділитися враженнями від побаченого на сторінках цього ресурсу.

Очікуємо 24 серпня з нетерпінням, а поки що, насамкінець, пропоную послухати пісню, яка мене вже рік не відпускає. Її назва – «Сонце»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*