Клубний чемпіонат Азії: «Мес Сунгун Варзаган» вперше став чемпіоном Азії - Блог про Львів

Клубний чемпіонат Азії: «Мес Сунгун Варзаган» вперше став чемпіоном Азії

Азія

Не лише про європейський футзал розповідає наш оглядач Артем Терентьєв. На цей раз його затягнуло на інший континент, а саме Азію. Хто там став чемпіоном, про це та не тільки читайте далі.

Клубний чемпіонат Азії: «Мес Сунгун Варзаган» вперше став чемпіоном Азії

У фіналі іранці переграли в’єтнамський «Тай Сон Нам»

В Індонезії відбулись вирішальні матчі клубного чемпіонату Азії. 12 серпня були зіграні поєдинок за третє місце та фінал. Але про все – по порядку.

Програму останнього ігрового дня відкрив матч за «бронзу», в якому зустрілись іракський «Нафіт Аль-Васат» та ліванський «Банк оф Бейрут». У цьому протистоянні «банкіри» були фаворитами. Однак, вони ж і пропустили першими. Втім, скоро ліванцям вдалося і зрівняти рахунок, і вийти вперед. Але це не засмутило гравців іракської команди, які змогли зрівняти рахунок. Та все ж таки у вирішальні хвилини основного часу нерви були міцнішими у «банкірів», які здобули перемогу з рахунком 5:3 та стали бронзовими призерами клубного чемпіонату Азії.

Також читайте:   Команда "Де-факто": в очікуванні вирішальних поєдинків

Фінал був не менш драматичним. В’єтнамці відкрили рахунок, але у середині першого тайму Тайєбідголі вдалося забити шедевральний гол у відповідь та зрівняти рахунок. А потім настав зірковий час капітана іранської команди Фархада Фахіма, який спочатку вивів «Мес Сунгун Варзаган» вперед, а потім, за рахунку 2:2, забив гол, який фактично став першим ключовим моментом цієї гри. А другий ключовий момент стався наприкінці другого тайму, коли «Тай Сон Нам» пішов з п’ятим, але натомість привіз контратаку та пенальті у свої ворота, який чітко реалізував Хассан-заде. І це – 4:2 на користь «Мес Сунгун Варзаган», який вперше у своїй історії став клубним чемпіоном Азії.

12 серпня

Матч за третє місце

«Нафіт Аль-Васат» (Ірак) – «Банк оф Бейрут» (Ліван) – 3:5

ФІНАЛ

«Мес Сунгун Варзаган» (Іран) – «Тай Сон Нам» (В’єтнам) – 4:2

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*