Меморіал Лева Броварського: визначились фіналісти - Блог про Львів

Меморіал Лева Броварського: визначились фіналісти

Лев Броварський

20 серпня у місті Львові стартував вже традиційний турнір, присвячений пам’яті відомого футболіста та тренера Лева Броварського.

Беруть у ньому участь чотири команди віком 17-ть років, а саме: польська «Вісла», донецький «Шахтар» та дві команди «Карпат»: «УФК» та «ДЮСШ».

Згідно формату турніру, команди протягом трьох ігрових днів грають кожен з кожним і вже після цього відбуватимуться поєдинки за 1-2 місце та 3-4, відповідно.

На один із таких матчів, у якому між собою зустрілися «ДЮСШ Карпати» та «Шахтар» завітав і ваш автор.

Перед тим, як перейти до огляду гри кілька слів про організацію турніру. Так, не сперечаюся, турнір однозначно потрібен, але хотілося би щоб матчі відбувалися на нормальних стадіонах. Скажімо, у Дублянах стадіон мені сподобався. Там і трибуни є і комфортно дивитися гру. Чого не скажеш про верхні поля стадіону «Україна».

Матчі то там проводити може й нормально, але за глядачів також треба думати. Реально нема де сісти. Стоять дві лавки на яких постійно зайнято.

На стадіоні «Україна» не дозволяють грати, фінал мав бути на «Арені Львів» також не дозволили. Дивно це все.

Щодо гри між «ДЮСШ Карпати» та «Шахтарем», то вона порадувала. Приємно було дивитися футбол, де гравці дійсно билися на кожному куточку поля, тренери кричали на своїх підопічних, а вони ще й забивали красиві голи.

Також читайте:   Футбол. Плей-офф до ЧС-2014. Україна перемагає Францію (відео)

Сьогодні у Дублянах була справжня злива голів. Склалося таке враження що команди грали без захисту, а перемогли «гірники» – 6:4.

Саме ця звитяга дозволила донецьким футболістам достроково вийти у фінал турніру. Їхнім суперником стали гравці «УФК Карпати», які сьогодні здолали «Віслу» – 2:1, а вчора були сильнішими за «ДЮСШ Карпати» – 3:1.

Завтра, 22 серпня, на верхніх полях стадіону «Україна» відбудуться поєдинки третього туру, які стануть свого роду репетицією головного матчу турніру та поєдинку за бронзу.

О 10:00 між собою зіграють «ДЮСШ Карпати» та «Вісла», а після них силами поміряються «Шахтар» та «УФК-Карпати».

У четвер же, о 10 годині поєдинок за «бронзу», а о 12-й матч за «золото». Так виглядає, що ці ігри також відбуватимуться на верхніх полях.

Результати першого ігрового дня:

«ДЮСШ-Карпати» – «УФК-Карпати» – 1:3
«Шахтар» – «Вісла» – 2:0

Результати другого ігрового дня:

«ДЮСШ-Карпати» – «Шахтар» – 4:6
«УФК-Карпати» – «Вісла» – 2:1

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*