СК “Енергія” поступилась білоруському «ВРЗ» - Блог про Львів

СК “Енергія” поступилась білоруському «ВРЗ»

Склад

СК “Енергія” поступилась гомельському «ВРЗ»

У дуелі віце-чемпіонів України та Білорусі «вагоноремонтними» виявилися сильнішими.

Львівська «Енергія» провела перший з трьох запланованих поєдинків у білоруському Гомелі. Першим суперником підопічних Валерія Легчано став віце-чемпіон Білорусі, гомельський «ВРЗ», кольори якого захищають одразу кілька українців: Юрій Дегтяренко, Євген Рогачов, Артем Золотухін, Євген Клочко, Володимир Григор’єв та Валерій Грицовець. Власне кажучи, якщо поговорити про наших легіонерів, то одразу поговоримо про те, як вони зіграли у цьому поєдинку.

Юрій Дегтяренко захищав ворота «ВРЗ» до 31-ї хвилини. До цього часу він захищав ворота свого клубу в недоторканості, а потім був замінений на новачка «вагоноремонтників» Вадима Алешкевича, який потім пропустив гол від Олега Легендзевича. Клочко-молодший, Золотухін та Рогачов почали гру у стартовій четвірці, а Григор’єв (який вивів «ВРЗ» з капітанською пов’язкою) та Грицовець – у другій. Саме Грицовець, який нещодавно приєднався до складу «ВРЗ», відкрив рахунок у цій грі. І цей швидкий м’яч Валерія дуже довго залишався єдиним у цьому поєдинку. А от вже у другому таймі віце-чемпіона Білорусі ніби прорвало – хет-трик Рогачова та ще два голи гомельчан призвели до того, що вже у другій 20-хвилинці «енергетики» програвали з рахунком 6:0. І тільки після цього Легендзевич зміг забити «гол престижу». Як підсумок – перемога «ВРЗ» з рахунком 6:1.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок: матчі групи 2 Основного раунду відбудуться у Польщі

Склад нашої команди у цій грі: Пітуля, Войтович, Струк, Коваль, Пелих, Танський, Ковальчук, Легендзевич, Кузь, Радевич, Абрамчук, Гасюк, Ременець

Сьогодні, 5 серпня, «Енергія» проведе товариську гру з гомельським «БЧ», який у це міжсезоння очолив український спеціаліст Дмитро Камеко.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, 5 x 5

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*