Враження від відвідин концерту “Океан Ельзи” 24 серпня 2018 року - Блог про Львів

Враження від відвідин концерту “Океан Ельзи” 24 серпня 2018 року

Концерт у Києві

Черговий день настав, а це означає, що вже зараз порадую наших читачів новими публікаціями. Нарешті у вашого автора є вільний час, то ж не гаймо його, а поїхали.

Про що будемо говорити сьогодні? Шацькі озера та враження від концерту «Океан Ельзи» в Києві.

Розпочну з другого. Рівно два роки Славко й компанія не давали концертів. За словами музикантів, це було пов’язано з творчою відпусткою. Все так не буде, говорили колись люди.

Минув час й «Океан Ельзи» знову виступив перед багатотисячною публікою. Цього разу в Києві, на День Незалежності, 24 серпня.

Звісно, що ваш автор не міг не скористатися нагодою й поїхав у столицю. У Львові то ж концертів поки що не буде. Можливо наступного року після виступу в Дніпрі. Та й хотілося відчути атмосферу на новому для себе стадіоні. В даному випадку це НСК «Олімпійський».

Сказати, що концерт «О. Е.» не викликав ажіотажу серед людей – це не сказати нічого. Люд їхав у столицю звідусіль. Для прикладу, зі мною у першій фан-зоні стояла сім’я з Рівне. Глава хазяйства виклав за квитки не малу суму грошей. Чого не зробиш заради своїх рідних.

У порівнянні з львівським концертом на свято музики прийшло близько ста тисяч людей. Те, як люд підспівував пісні Славка було щось. Але, спершу була прес-конференція, яку ваш автор також відвідав. Соліст гурту приїхав із запізненням, але без проблем відповідав на запитання журналістів.

Також читайте:   Ірина Круг і Олексій Брянцев у Львові

Цікавим було запитання про політичну діяльність. Вакарчук не підтвердив і не заперечив інформацію про балотування у президенти. Він відповів, що сьогодні свято народження нашої країни й не гоже у такий день піднімати дану тематику.

Розпочався концерт близько половини на 10 вечора з пісні «Вставай». У цей вечір гурт не шкодував голосу й співав дуже багато. Ваш автор спершу рахував кількість пісень, а потім вже й збився з того.

Прем’єри? Їх було три. Дуже цікаво було послухати композицію «Скільки нас?!». «Нас багато», – відповів Славко й сів грати за фортепіано. Це було своєрідною фішкою концерту.

Писати можна багато, але краще там бути й це все відчувати. Не бачив щоб хтось із людей стояв мовчки. Святослав продовжував співати, а потім на НСК «Олімпійському» пролунав гімн нашої держави.

Були й пісні на біс. Як же без них? І звісно, що згадки про воїнів АТО, людей що перебувають у неволі.

Нижче пропоную переглянути кілька відео з концерту, який, до слова, транслював канал «1+1» із запізненням на тридцять хвилин:

Фотозвіт з концерту Андрія Романовського можна переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*