Якою дорогою краще їхати на Шацькі озера - Блог про Львів

Якою дорогою краще їхати на Шацькі озера

Шацькі озера

Поступово завершується літо й вже незабаром естафету в нього перехопить осінь. Вже буде не так тепло. Хоча, з теперішнім кліматом від природи можна очікувати чого завгодно.

Про відпочинок я підняв тему не просто так. Справа у тому, що кілька днів тому вашому автору довелося відвідати Шацькі озера, на яких не був років три точно. Цікаво було глянути а що ж там змінилося за час моєї відсутності.

Зміни таки є, але розпочнемо з дороги.

Коли їхали у Шацьк, то вирішили поексперементувати. Як саме? Наш автомобіль поїхав не через Жовкву, а на Горохів. Це, щоб вам було зрозуміло, у напрямку Луцька. Кажуть там зараз дуже хороша дорога. Чому не перевірити?

І справді, дорога на Радехів, а потім на Горохів порадувала своєю ідеальністю. Навіть хто не вміє добре водити автомобіль, то можуть їхати по ній.

Все це добре, але нам треба було на Шацьк, тому мав бути поворот на Нововолинськ або Володимир-Волинський. Дорогу то ми знайшли, але потім зрозуміли свою помилку.

Їхати там то можна, але не більше 50-ти кілометрів на годину. В іншому випадку просто “вб’єте” свій транспортний засіб. Дивним було бачити що під час нашої подорожі малу кількість автомобілів.

Також читайте:   Правила перевірки вживаного автомобіля перед купівлею

Згодом стане зрозуміло у чому причина.

Моя вам порада після кількох сіл буде поворот на Нововолинськ та Володимир-Волинський. Не робіть так як ми, а повертайте у Нововолинськ. Нехай ви проїдете більше кілометрів, але не будете мордуватися з ямами.

Після Володимира-Волинського дорога стала кращою, але, у порівнянні з минулим моїм візитом сюди, вона гірша.

Щоб наші читачі розуміли, їдеш 10 хвилин зі швидкістю 100 кілометрів на годину, а потім ще 10-ть не більше 60-70. Ремонт тут аж проситься.

І аж після Любомиля дорога стала фактично ідеальною.

Назад ми вже не тягнули бика за роги, а їхали додому через Червоноград. Опісля нього жалітися на дорогу було б гріхом.

Тому, висновок такий. Якщо хочете їхати у Шацьк, то не видумуйте нічого, їдьте в напрямку Жовкви, потім Червонограду, а далі на Любомиль. За якихось три години ви зможете прибути у бажаний пункт призначення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*