«Галицька здоба» виборола чемпіонство у Гранд-Лізі Львова - Блог про Львів

«Галицька здоба» виборола чемпіонство у Гранд-Лізі Львова

Галицька здоба

В останньому турі другого етапу змагань Гранд-Ліги Львова долею календаря зустрілися два претенденти на чемпіонство «Галицька здоба» та «Максимус».

До очного протистояння майбутні суперники мали у своєму активі рівну кількість очок, то ж перемога для однієї з команд гарантувала би їй чемпіонський титул.

Вже з перших хвилин гри «пекарі» взялися за справу. Фактично перша атака нашої команди завершилася голом. Валерій Легчанов, який після тривалої паузи повернувся до складу «червоно-жовтих», відпасув на Сергія Шафранського, той віддав далі на Сергія Тригубця, який в ударом в один дотик відкрив рахунок у зустрічі.

Після голу «Галицька здоба» не відійшла у захист, а продовжувала атакувати. Чудові нагоди відзначитися втратили Легчанов, Шафранський, Тригубець, У «Максимусу» в ці хвилини не виходило фактично нічого.

Й лише після того, як рахунок у зустрічі став – 2:0 (чудо-гол забив все той же Сергій Тригубець), номінальні гості активізувалися. Двічі міг забивати Олег Савін, але Микита Татарченко був на місці.

Не забиваєш – заб’ють тобі. Вкотре це спортивне правило спрацювало наприкінці першого тайму, коли «пекарі» зловили свого суперника на контратаці й Назар Яцишин збільшив перевагу своєї команди до – 3:0.

Також читайте:   Футбол. Чорногорія - Україна (погляд із середини)

Логічно, що після перерви гравці «Максимусу» кинули всі сили на те, щоб відігратися. Ця команда більше атакувала. Наші ж гравці більше зосередилися на захисті власних володінь та грі на контратаках.

Найактивнішим у складі «максималістів» був Тарас Москвитин, який спершу втратив кілька нагод відзначитися, а згодом оформив дубль.

На це «пекарі» відповіли також двома голами. Спершу на 23-й хвилині після затяжної атаки замкнув старання своїх партнерів невтомний Валерій Легчанов, а під кінець гри «жирну» крапку в грі й в чемпіонаті загалом поставив Віталій Багряк.

5:2 – на користь «Галицької здоби», яка з великими труднощами, але виборола титул найкращої команди Львівської області сезону літо-2018.

Склад «пекарів» у цій грі:

Татарченко, Шуптар, Тригубець, Шафранський, Лещишин, Цимбаляк, Яцишин, Багряк, Легчанов, Луців, Яблонський, Мацик, Сивак

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*