Про відсутність Воробуса, нові плани та турніри серед аматорів - Блог про Львів

Про відсутність Воробуса, нові плани та турніри серед аматорів

Пригоди Воробуса

Черговий день настав, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями. Щось мене сьогодні пробило на філософію, тому будуть роздуми.

Отже, одразу ж відповідаю на запитання наших читачів про те, а де ж пропадав Воробус? Чому на блозі тривалий час не з’являлися нові пости?

З вашим автором все гаразд, просто вирішив скористатися нагодою у черговий раз десь поїхати й побачити щось для себе нове.

Як відомо, на днях наша національна футбольна збірна дебютувала у новому для себе турнірі «Ліга Націй». Перший матч хлопці проводили у Чехії. Враховуючи те, що я маю в наявності закордонний паспорт, вирішив поїхати підтримати нашу футбольну дружину. Поїздкою залишився задоволеним й, дасть Бог, це був мій не останній виїзд за кордон.

Після приїзду до Львова навіть з’явилися перші пости про Чехію. Брно порадувало, чимось воно мені навіть нагадало місто Лева.

Друге питання, яке цікавить наших читачів, чому впала відвідуваність нашого сайту? Відповідаю, це нормальні речі. Люди зараз думають як викопати картоплю, як зловити останні промінчики сонця й аж після цього заходять в інтернет у пошуках чогось цікавенького.

Також читайте:   Джерело у селі Раковець

Настане холод, то й людей побільшає. Звісно, хотілося би щоб було більше коментарів, але це вже з часом.

Які плани у Воробуса на найближчий час? Не буду лукавити, коли скажу що буду розвивати рубрику «Туризм та екскурсії». Все-таки, дійсно, футзал багатьох дістав. Його на блозі буде менше. Можливо розвиватиму інші види спорту. Для приклад ідея з турніром по тенісу на «Кастелівці» багато кому сподобалася. Чому б не зробити традиційним цей турнір серед аматорів?

А ще планую відвідати нову для себе країну. Кди збираюся цього разу не скажу, але знову буде екстрим та багато пригод. Буду старатися втілити все у життя.

Єдине що турбує, так це надмірна завантаженість. Не пригадую років, коли було стільки різноманітних справ.

Можливо вже найближчим часом буде світло у кінці тунелю.

Одним словом, читаємо Воробуса, пишемо щоб ви хотіли побачити на блозі у майбутньому й залишаймося з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*