«Quadrangular international futsal tournament». Білорусь – Україна – 0:2

Україна перемогла Білорусь

У другому своєму поєдинку в рамках «Quadrangular international futsal tournament» національна збірна України зіграла проти збірної Білорусі.

Перед початком цієї гри стало зрозуміло, що у порівнянні з матчем проти збірної Японії Олександр Косенко зробить деякі зміни у складі. Так і вийшло. По-перше – у воротах замість Ципуна з’явився Савенко. По-друге – стались деякі зміни у четвірках. Тому, «синьо-жовтим» довелося спочатку трохи звикнути до гри в оновлених «ланках» А збірна Білорусі тим часом спробувала забити швидкий гол, однак з цих задумів у наших сусідів нічого не вийшло. Натомість, підопічні Олександра Косенка трохи згодом прибрали ініціативу до себе та почали контролювати хід гри. А іноді українці створювали небезпечні моменти біля воріт своїх білоруських візаві. Однак, відкрити рахунок нашим співвітчизникам так і не вдавалося. Та і білоруським футзалістам також було складно змусити Савенка капітулювати.

А вже майже на початку другого тайму українцям вдалося повести в рахунку. Сталося це після того, як «синьо-жовті» заробили штрафний, а Цілик класно пробив у «дев’ятку». Пропущений гол змусив білорусів активізуватись. І треба сказати, що в кількох епізодах Савенко був змушений рятувати збірну України від голу. Але трохи згодом підопічним Олександра Косенка вдалося зняти напругу завдяки другому голу. Він став наслідком комбінації, які організувала номінальна третя четвірка нашої команди у цій грі, а автором голу став Разуванов. Після цього збірна України заграла ще впевненіше. Однак, білоруси на останніх хвилинах пішли з п’ятим польовим, і завдяки розіграшам зайвого гравця мали як мінімум дві нагоди для того, щоб забити «гол престижу», однак Савенко та його партнери змогли зберегти свої ворота у недоторканості.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів. "Нові імена" беруть реванш в АК "Старява"

Отже, збірна України перемогла з рахунком 2:0, і це друга перемога підопічних Олександра Косенка на турнірі в Ірані. Свою останню гру в рамках «Quadrangular international futsal tournament» підопічні Олександра Косенка зіграють 26 вересня проти господарів змагань, збірної Ірану.

Білорусь – Україна – 0:2

Голи збірної України: Цілик, Разуванов

Склад збірної України: Савенко – Білоцерківець, Мик. Грицина, Журба, Педяш – Радевич, Микитюк, Легендзевич, Корсун – Цілик, Разуванов, Шотурма

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*