Воробус зіграв за збірну журналістів України - Блог про Львів

Воробус зіграв за збірну журналістів України

Воробус і Пастернак

Кілька днів тому ваш автор анонсував що зіграю за збірну журналістів України у матчі проти ветеранів львівських «Карпат». Так воно згодом і сталося.

Вчора, 28 вересня, на стадіоні «СКІФ» відбувся благодійний поєдинок, основною метою якого було зібрати кошти для дітей-переселенців зі Сходу України, яким також треба займатися спортом.

Організаторами виступили: Федерація футболу України, Українська Прем’єр-ліга, Інформаційне агентство «Центр новин», ГС «Федерація футболу Львівської області».

Коли їхав на цю гру жодного уявлення не мав проти кого доведеться грати, на якій позиції, хто буде виступати за журналістів.

Були припущення що Воробус міг би зайняти місце у рамці, проте після приїзду делегації з Києва стало відомо, що воротар у них є і я буду грати у полі. Може й на краще це, адже наш кіпер відіграв цей поєдинок дуже добре, а в серії післяматчевих пенальті допоміг здобути підсумкову перемогу.

Команда журналістів

Тренування перед грою позаду й ось настав час виходити на футбольний майданчик. Якщо чесно, то особливого досвіду ігор у великому футболі не мав. Улюблений футзал з цим видом спорту не порівняти. Так, тут також є м’яч, це команда гра, але й бігати тут також треба значно більше. Плюс протистояла нам серйозна команда – збірна ветеранів львівських «Карпат». Вони старші, але ж досвіду їм не позичати. Пригадую деякі з них ще грали тоді, коли я ходив у школу: Василь Швед , Роман Лаба, Володимир Шеремета, Тарас Павліш, Віталій Шумський тощо.

Також читайте:   До Львова приїдуть бразильські футболісти

Щодо команди журналістів, то грали за цю команду як львівські, так і київські журналісти. Керувала ж цим процесом дуже симпатична дівчина – Оля, поради якої аж хотілося слухати.

Дівчина Оля

Ну, і найголовніше, за медійників грав екс-гравець донецького «Шахтаря» В’ячеслав Шевчук. Цікаво було дивитися за діями цього гравця, який у буквальному сенсі слова «носився» по полю й «піхав» нашим гравцям. Все-таки, людина пограла не один сезон у чемпіонаті України, Лізі Чемпіонів, збірну України.

По грі, звісно, що краще виглядали більш досвідчені гравці «Карпат». Проте, це не завадило журналістам відкрити рахунок у протистоянні першими. Після передачі, згадуваного вище, В’ячеслава Шевчука відзначився Богдан Пастернак. Журналіст «Гал-Інфо» після гри зізнався, що пам’ятатиме цю подію все своє життя.

Відігралися «зелено-білі» ще до перерви, коли подачу свого партнера ударом головою замкнув Василь Швед. У серії ж пенальті кращими були медійники, які й завоювали великий кубок.

По своїй грі можу сказати, що таки вдалося зіграти на своїй улюбленій позиції лівого захисника. Відіграв я не багато часу, хвилин двадцять п’ять, але загальної каші не зіпсував. Як казав Шевчук, цитую: «прийняв – віддав».

Матч

Після завершення гри було офіційне нагородження команд та спільні фото на пам’ять. Сподобалася атмосфера за якої це все проходило. Дружні рукостискання, вручення медалей і коридор пошани гравцям обидвох команд.

Свято футболу вдалося…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*