Коли ангіна не дає спокою - Блог про Львів

Коли ангіна не дає спокою

Воробус на лікарняному

Після тривалої паузи у п’ять днів, повертається на блог Воробуса ваш покірний автор. Вирішив написати цей пост, адже багато хто з наших читачів вже встиг переживати за мною.

Люди навіть писали в приватне повідомлення чи все нормально, чи часом не відкинув копита.

Можу вас запевнити, все нормально. Єдине що після поїздки у Харків на футбольний поєдинок між збірними України та Чехії серйозно захворів і весь цей час перебуваю на лікарняному. Відповідно, й сил писати нових постів у мене не було.

Що саме сталося? Ще перед виїздом у місто на Слобожанщині, почував себе не здорово: боліло горло, температурив. Проте, занадто великим було бажання поїхати підтримати команду Андрія Шевченка у битві за перше місце.

Поїхав, гарно провів час, а після приїзду до Львова серйозно захворів. Діагноз – ангіна. Тому, й лежав на ліжку й не міг піднятися.

Тим не менше, за всіма цікавими подіями уважно спостерігаю й як тільки зможу, то буду радувати наших читачів новими публікаціями.

Ніхто блог не закинув, як мені вже тут дехто писав у приватні повідомлення. Навпаки, із приходом осені й незабаром зими на нашому ресурсі буде багато постів про вже зимовий відпочинок вашого автора.

Також читайте:   Як робити масаж спини

Що зараз не радує, так це відсутність здоров’я. Почав тренуватися з однією командою й цілком реально, що вже взимку буду пробувати повернутися на попередній рівень. Щоб часом ця клята ангіна мені не завадила.

Ще одна проблема, яка тривожить – не можу сидіти без діла. Напевно тому що давно не хворів, то ж лежати й тупо дивитися в стелю, очікуючи покращення самопочуття – це не моє. Почав згадувати що таке телебачення й навіть дивився футбол.

Ще читачі запитували що у мене з настроєм, адже багато кому не відписував. Та ніби все нормально, але самі розумієте, коли лежиш з температурою, то встрягати у переписки на годину – це явно не моє. Хоча, з деякими людьми все ж спілкуюся. Дякую що питалися за мій стан здоров’я.

Одним словом, стан здоров’я потрохи покращується й вже незабаром спробую повернутися. Стільки ще ж цікавих речей на місць залишаються неописаними.

Залишайтеся з нами.

Ваш, Ігор Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*