Ліга чемпіонів. Основний раунд. «Мовістар Інтер» – «Продексім» – 3:0

Поразка від Інтер Мовістару

Перед поєдинком між херсонським «Продексімом» та «Мовістар Інтером» було тільки одне питання: чи зможуть підопічні Жоао Карлоса Барбози гідно протистояти чинному клубному чемпіону Європи? Відповідь на це питання вже на старті гри спробував дати Корсун, який відважився на дальній удар по воротах Хесуса Ерреро.

«Інтеристи» не забарилися зі своєю атакою, яка, натомість стала гольовою. Умберто, який знаходився на «п’ятачку», зміг переправити м’яч у ворота після удару-прострілу від Рікардіньо. Таким чином, вже на 3-й хвилині «Інтер» відкрив рахунок. Однак, варто сказати, що «Продексім» не знітився. Перш за все, завдяки вдалим діям першої четвірки, а конкретно – Шотурми, який часто розганяв атаки своєї команди. Окрім того, варто відзначити, що саме у першої четвірки більш-менш вдавалося створювати небезпечні моменти біля воріт Хесуса Ерреро. Найнебезпечніший з них за підсумками першого тайму у херсонців був тоді, коли Шотурма створив можливість для виходу 3 в 1, але Роніньо якимось чином не зміг переправити м’яч у ворота після прострілу Фумали.

А от «Інтер» у середині першого тайму подвоїв свою перевагу. Це сталося після розіграшу кутового та дальнього удару Умберто. Відзначимо, що протягом першої 20-хвилинки підопічні Хесуса Веласко часто використовували саме дальні удари. Однак, окрім тих двох епізодів, коли Умберто оформляв дубль, чемпіонам Іспанії відзначитись не вдалося. Хоча з іншого боку було помітно, що після того, як рахунок став 2:0 на користь «інтеристів», то вони стали більше грати фактично в економ-режимі.

На початку другого тайму «Інтер» трохи притис «мельників». Вочевидь, іспанці хотіли зробити ставку на швидкий гол, щоб зробити рахунок 3:0 та надалі просто грати за результатом. Однак, забити «гол з роздягальні» чинним клубним чемпіонам Європи не вдалося, що дало «Продексіму» шанс на повернення інтриги. Роніньо мав два дуже непоганих моменти. В одному з них він взагалі залишив поза справами Даніеля та Рікардіньо, однак не зміг змусити Хесуса Ерреро капітулювати. «Інтер» теж мав, чим відповідати. Так, в одному з епізодів міг забити Бебе, але він не замкнув класну передачу Рікардіньо, а в іншому епізоді вдало зіграв Ципун. Тим не менш, на 32-й хвилині голкіпер «мельників» був безсилий, коли Івану Морено вдався дальній удар низом. Відзначимо при цьому класну розрізну передачу від Рікардіньо. Також неможливо не зазначити той момент, що навіть якби м’ять після удару Морено йшов мимо воріт, то на дальній штанзі міг би замкнути цей теоретичний простріл Умберто, і тоді він би оформив хет-трик. Але він не записав своє ім’я у протокол матчу втретє.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. Третя поспіль «мирова» з «Бастіоном»

Після цього «Інтер» потроху став заспокоювати гру. За такого перебігу подій «Продексіму» нічого не залишалось, окрім як спробувати забити бодай би «гол престижу». За три хвилини до кінця зустрічі Жоао Карлос Барбоза взяв тайм-аут, але після цієї «хвилини» наставник херсонців вирішив не випускати п’ятого польового. І, незважаючи на бажання, яке, вочевидь, було у «мельників», відквитати бодай би один гол їм не вдалося.

Отже, «Продексім» стартував з поразки в Основному раунді Ліги чемпіонів. Чи можна вважати цей результат логічним? Мабуть, все-таки так. «Інтер» грав не в повну силу, але цього вистачило для того, щоб підтвердити свій високий клас. А от «Продексіму» тепер треба зосередитись на матчах з «Економацем» та «ЕРА-ПАКом».

«Мовістар Інтер» (Іспанія) – «Продексім» (Україна) – 3:0
Голи: Умберто (3, 10), Іван Морено (32)
«Мовістар Інтер»: Хесус Ерреро – Ортіс, Рікардіньо, Гадейя, Умберто – Іван Морено, Даніель, Солано, Бебе – Борха
«Продексім»: Ципун – Фумаса, Роніньо, Шотурма, Корсун – Клаудіньо, Білоцерківець, Ланко, Скорий – Волянюк, В’яч. Чуднов
Попередження: Ортіс (40)

Артем ТЕРЕНТЬЄВ

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*