Раритетні тролейбуси в Рівне

Раритет

Хто там колись говорив що Воробус пише багато публікацій на тему транспорту? Було діло, але в один прекрасний момент вирішив збитися з цієї тематики. Чому? Мабуть набридло.

Скільки я це все діло критикував, а завжди двійки. В нас у Львові, для прикладу, як не було нормального транспорту колись, так і не буде ще тривалий час.

Вирішив подивитися, а як з транспортом у сусідньому Рівне. Нещодавно відкрив для себе це місто.

А там, як виявилося, сам чорт голову зламає. В одну маршрутку сідаєш, а тобі кажуть платити на виході, в іншу – на вході. Тривалий час не міг зрозуміти що коїться. Місцевий мене заспокоїв. У Рівне – це нормальні речі.

Далі ж побачив диво-транспорт. Ніколи б не міг собі уявити що у 21 столітті їздять ще такі «рогаті».

Тролейбус 50-60 років побачив у центрі Рівного. Незважаючи на те, що пройтися до місця ночівлі було не так далеко, вирішив таки прокататися.

Також читайте:   Трамвай на Промислову буде їздити із 15 жовтня?

Заходжу у салон й одразу ж кидаються в очі пенсіонери. Їх у Рівне, як і у Львові дуже багато. Хоча, можливо просто цей вид людей їздить на «рогаликах», бо проїзд безкоштовний.

Не скажу, що всередині салону аж так погано. Навпаки, є багато місць для сидіння. Принаймні тисняви як у львівських тролейбусах нема.

Подумав як же тут оплатити за проїзд й одразу ж мені про це сказали. Виявляється у рівненських тролейбусах ще досі є кондуктори. Люб’язна жіночка підійшла до мене й запитала що у мене за проїзд. Клас.

Востаннє кондукторів бачив в електротранспорті ще перебуваючи у Тернополі.

Вартість проїзду становить 3 гривні. Це не багато. Хоча, кондуктор подякувала за оплату проїзду додавши: «І так нема кому платити в електротранспорті».

Достатньо швидко мандрівка тролейбусом минула. Воробусу треба було виходити.

То ж, якщо коли-небудь будете у Рівне, обов’язково прокатайтеся ось цим «стареньким». Весело було, повірте.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*