Сергій Тригубець: На «Галицьку здобу» очікує перезавантаження - Блог про Львів

Сергій Тригубець: На «Галицьку здобу» очікує перезавантаження

Сергій Тригубець

Головний тренер «пекарів» про підсумки літнього сезону, кадрові ротації та чутки навколо команди.

– Сергію, завершився сезон у Гранд лізі Львова, який проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини. «Галицька здоба» захистила титул чемпіона, які враження залишилися від змагань?

– Якщо бути відвертим, то чемпіонат залишив двояке враження. З одного боку добре, що ми виграли чемпіонат, була серйозна конкуренція від «Максимусу», з іншого – хочеться щоб за чемпіонство боролися не дві, а значно більше команд.

– За рахунок чого вдалося здобути чемпіонство, адже у сезоні бували й провальні поєдинки?

– Напевно таки за рахунок досвіду, адже з багатьма гравцями ми виступаємо разом вже більше двох років. Щодо тренувань, то цей фактор я не враховую, тому що протягом сезону у повному складі не провели жодного заняття.

Радує, що найбільш вікова команда змогла здобути титул найкращої команди.

З іншого боку, мене, як тренера, не тішить інше. Номінацію кращий гравець сезону здобув вже не молодий Василь Денис, кращий бомбардир Сергій Тригубець.

Хочеться аби у Львові саме серед молоді виростали нові зірки. Тоді й рівень аматорського футзалу Львівщини значно зросте. Вважаю, що з часом ми до цього дійдемо.

– Останнім часом довкола «пекарів» ходить багато чуток: проблеми з грошима, конфлікти всередині клубу…?

– Можу запевнити, проблем із фінансуванням у «Галицької здоби» не має. Команда й надалі буде брати участь у всіх змаганнях, які проводяться у місті Львові.

Щодо гравців, то конфлікту з жодним із гравців у мене не було. На даному етапі ми перезавантажуємося, певні гравці захотіли піти, ми зустрілися, подякували хлопцям за співпрацю й вирішили їх відпустити.

– Хто з чемпіонського складу залишається у команді?

Микита Татарченко, Микола Лещишин, Тарас Мацик, Данило Сивак, Андрій Яблонський та Олексій Чекаленко.

– Чого очікуєте від нового сезону?

– Очікую кращого сезону чим минулий. Чому так? Минулої зими наша команда не зіграла дві гри через неявку команд і саме через це дехто з гравців позбувся своєї номінації.

Щодо нового чемпіонату, то наскільки мені відомо дали згоду на участь у ньому 6 команд й будемо грати в три кола. Дуже шкода, що немає нових команд. Заради збільшення конкуренції, хотілося аби у чемпіонаті брало участь, як мінімум, 10 команд.

Також читайте:   Турнір "Autumn cup-2012": підсумки від Воробуса

Звичайно, «Галицька здоба» хоче відстояти титул найкращої команди Львова й поїхати на Всеукраїнський фінал АФЛУ. Проте, поки що питання участі в Гранд Лізі залишається відкритим. Можливо заявимося у Першу лігу. Всі крапки над «і» розставить тренувальний процес із новими гравцями.

– Були розмови, що «Галицька здоба» заявиться у Другу лігу України…

– Конкретики нема, а точніше: хто там буде грати, якою буде кількість команд. Хочеться взяти участь в цих змаганнях, але все буде залежати від формату.

– Повертаючись до підсумків, кілька слів про турніри, в яких Ви також брали участь: «v9ку» та чемпіонат «Знесіння»….

– Змагання «v9ку» – це для нас новий досвід. Турнір сподобався. Після перемоги на відбірковому етапі у Львові, поїхали на Всеукраїнський фінал у місто Київ. Там «Галицька здоба» не зуміла вийти з групи, здобувши лише одну перемогу й один раз зігравши внічию.

Проте, особисто для мене, ці змагання стали неоціненним досвідом у тренерській кар’єрі, яку й на далі планую розвивати у майбутньому.

«v9ку» – хороші змагання, в яких плануємо брати участь і взимку. Сподобалася організація: увага до кожної з команд, особливо на Всеукраїнському фіналі, нагороди, відзнаки тощо.

Щодо змагань «Знесіння», то тут вдалося здобути лише друге місце, пропустивши вперед «Княжий ринок». Десь ми невдало стартували, десь є моя помилка що погано мотивував своїх підопічних. Наступного року прагнутимемо здобути чемпіонський титул.

– Насамкінець, кілька слів вболівальникам?

Хочеться подякувати нашим пекарям, які роблять все можливе аби команда функціонувала, приносила радість вболівальникам. Бажаю, щоб аудиторія прихильників «Галицької здоби» лише зростала й ці люди приходили вболівати за команду на матчі.

Плюс вже з майбутнього сезону, вперше за весь час існування клубу, у нас буде працювати прес-аташе, який допоможе нам ще краще налагодити інформаційну політику.

Особисто я, як тренер, і гравці будуть робити все можливе щоб радувати фанів хорошими результатами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*